Restaurante de prestigiu din MAREA BRITANIE selecteaza BUCATARI si AJUTOR DE BUCATAR

BANCA DE JOBURI

17-02-2016 | EXPIRA LA 17-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"

Acesta este un program de munca, in domeniul HoReCa, care da posibilitatea candidatiilor cu cetatenie romana si bulgara sa lucreze ca bucatari (toate nivelele: Comis Chef, Demi Chef de Partie, Chef de Partie), avand ca baza juridica contractul de munca. Prestarea muncii in domeniul HoReCa se face la companii din Marea Britanie, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.

Avantajele programului:
a) Candidatii selectati vor incheia foarte repede contractul de munca cu compania pentru care vor presta servicii in domeniul HoReCa si vor pleca foarte repede in Marea Britanie, la respectiva companie.
b) Deoarece candidatii lucreaza in baza unui contract de munca, acestia pot incepe munca imediat, fara sa fie nevoie de obtinerea unui drept de lucru de la institutiile britanice abilitate.
c) In domeniul HoReCa, candidatii care lucreaza pe pozitia de bucatar sunt remunerati foarte bine reusind sa castige aproximativ 18000 – 22000 lire sterline pe an.
d) Toti candidatii vor avea parte de un stagiu de pregatire profesionala in cadrul restaurantului unde vor presta munca si vor fi cazati intr-o locatie identificata de catre beneficiar, de regula aproape de locul de munca.
e) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte placut, dinamic si bine remunerat, si au sansa sa faca cariera in cadrul grupului de restaurante respectiv.
f) Restaurantele sunt de TOP si sunt situate pe tot teritoriul ANGLIEI, dar cu preponderenta in Londra si imprejurimile Londrei.

Posturile vacante: Bucatar (Comis Chef, Demi Chef de Partie, Chef de Partie), pentru diverse companii / restaurante din Marea Britanie (ANGLIA).

Salariul oferit:
Remuneratia acordata de catre angajator difera in functie de nivelul de experienta a candidatului intre 6.70 Lire - 8.42 Lire sterline pe ora si se stabileste in urma interviului si a semnarii contractului de munca. Se lucreaza minim 36 ore / saptamana, insa se pot lucra pana la 70 ore/saptamana in perioadele aglomerate.


CERINTE

- Se cere experienta de minim 3 luni in acest domeniu
- Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de organizare
- Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 6.

Documentele cerute de angajatorii din Marea Britanie pentru evaluarea candidatului:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .