Recrutam infirmiere pentru Anglia. Transport decontat

SC BELRAO GROUP SRL

29-03-2017 | EXPIRA LA 28-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem o agentie de recrutare, de 12 ani pe piata, iar impreuna cu partenerii britanici cautam asistenti medicali si infirmieri pentru a profesa in sistemul medical din U.K. Procesul de angajare este mediat de catre noi garantand seriozitate si respectarea prevederilor legale prin contract de mediere intre persoana care doreste sa se angajeze si angajatorul final din UK.

Printre zonele in care se gasesc locuri de munca disponibile se numara: Eastbourn, Devon, Somerset, Ispwich, Bournemouth, Kettering, Desborough, North Walsham, North Yorkshire, Bristol, Godstone, Dorset etc.

Contractul de munca se incheie inainte de plecarea din tara si este pe perioada nedeterminata. Mai mult, va oferim sustinere pentru integrarea in sistemul social britanic, pentru obtinerea Numarului NIN, a asigurarii medicale, a cazarii iar partenerul nostru va va pune in legtura cu angajatorii din UK.

De asemenea, nu percepem taxe au comision pentru procesarea dosarului dumneavoastra.

Beneficii:
-plata incepand cu 7,85 lire/ ora sau 15lire/ora in cazul asistentilor medicali cu NIN
-contract full time, cu minim 35 de ore de lucru pe saptamana cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare (60-70/saptamana)
-decontare transport in UK
-la sosire in Anglia veti fi cazat la un hostel, avand micul dejun si cina asigurate,
-suport cu deschiderea contului bancar, cu obtinerea NINO,DBS, informatii privind inregistrarea la GP si multe alte servicii pentru a functiona in legalitate in UK
-concediu de odihna 28 de zile pe an
- posibilitate de promovare
-curs de calificare, uniforma


CERINTE

Cerinte:
-minim 18 ani, maxim 55 ani
-cunoasterea limbii engleze la nivel conversational
-experienta in ingrijirea persoanelor constituie un avantaj
-in cazul barbatilor sunt necesare studii in domeniul medical sau de ingrijire al persoanelor( asistenta medicala, kinetoterapie, psihologie, etc ) sau cursuri de calificare ca si infirmier sau de ingrijire varstnici
-fara antecedente penale


Traducerea documentelor este asigurata de catre agentia noastra gratuit.
Asteptam cu interes CV-urile dumneavoastra!

Contact: 0732115005, work@brgwork.ro


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.