Promoteri Vanzari Pentru Anglia

Business Activ Consult

07-07-2014 | EXPIRA LA 06-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

BUSINESS ACTIV CONSULT

Recruteaza

PROMOTER VANZARI pentru

ANGLIA

LONDRA

RECRUTAREA INCEPE AZI

NU SE PERCEPE NICI UN COMISION PENTRU

GASIREA UNUI LOC DE MUNCA

Oferta:
• Locatia de desfasurare a activitatii :Mall-uri din Leicester, Nottingham, Southampton cu spatii special amenajate ale companiei unde sunt expuse produsele cosmetice, pot fi incercate gratuit inainte de cumparare .
 Venitul minim garantat este de 800 lire sterline net pentru primele 2 luni sau comision intre 18-30% una dintre cele 2 care este mai mare,
 Incepand din a treia luna se ofera doar comision din vanzari 18% -30% bonusuri procentuale in functie de vanzarile dvs., in fiecare zi. Datorita faptului ca sunteti platit dupa primele doua luni pe baza de comision incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.
 Fiecarui candidat i se va returna costul biletului de avion astfel: 50 % dupa prima luna si 50 % dupa a doua lucrata.
 Cazare: Apartamentele sunt confortabile si includ TV, cablu, calculatoare si acces la internet in cele mai multe apartamente, precum si toate echipamentele necesare electrice. Ratele de inchiriere sunt de 75 £-saptamana cu toate cheltuielile incluse. Doua persoane cel mai mult intr-o camera. Prima saptamana chiria este gratuita.
Cei 750 de lire va raman in mana dupa ce costurile chiriei au fost retinute.
 Programul de lucru: 6 zile pe saptamana, 8-10 ore pe zi

Descrierea jobului:
• Vi se ofera o perioada de training.
Training-ul de formare profesionala respectiv Tehnica Vanzarii de produse si procedura de lucru, se va desfasura in centre comerciale. Veti face simulari cu managerul magazinului.
Important
Avem manageri care sunt plecati prin firma noastra , daca aveti nevoie sa vorbiti cu cineva care este deja acolo va punem la dispozitie nr de telefon sau adresa de mail ......


CERINTE

Conditii de selectie:
• Limba engleza nivel mediu;
• Persoana dinamica, motivata, pozitiva, energica, sociabila, prietenoasa

Se asteapta de la dvs :
• Sa abordati persoanele care trec pe langa dvs prin mall si sa le starniti interesul sa va ofere 5 minute ca asa le puteti face o demonstratie practica a produsului.

• Trebuie sa aveti o atitudine cordiala si respectoasa(Abordarea nu trebuie sa fie agresiva iar pe parcursul intregii prezentari trebuie sa ii mentineti interesati de produs)

• Considerati orice persoana un potential client.

• Demonstrarea produselor; clientul trebuie sa stie de ce are nevoie de produs , pastrati-l interesat tot timpul, de asemena este foarte important sa nu va incurcati in discurs, veti pierde atentia clientului,; intrebati orice despre el , faceti glume sau un compliment, va fi mult mai relaxat.
• Produsele comercializate de companie fac parte din gama produselor pentru corp, fata , unghii si se adreseaza intregii familii.


DESCRIEREA FIRMEI

Recrutare si plasare de personal