Program Au Pair - Anglia

Confidential

20-04-2014 | EXPIRA LA 20-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Joburile de ingrijire copii au devenit foarte căutate de către foarte multi romani. În general se adresează femeilor pentru ca acestea intrunesc mai multe calitati pentru a putea avea grija mai bine de copii.

Un Au pair este o tanara sau un tanar care are pana in 27 de ani, nu este casatorit(a) şi nu are copii. Nu este nevoie sa aiba experienta in ingrijirea copiilor.

Pe lângă aceste responsabilităţi, aveţi o serie importanta de avantaje:
- Veţi fi plătit(ă) cu minim 70 lire/săptămână (pentru cei care nu cunosc limba engleza la nivel conversational) şi maxim 100 lire/saptamana (pentru cei care cunosc limba engleza la nivel conversational).
- De asemenea, aveţi o şansă extraordinară de a vă perfecţiona nivelul limbii engleze, atât în cadrul familiei gazdă, cât şi prin participarea la cursuri de limba engleză avizate de Oxford sau Cambridge.
- In ciuda faptului ca romanii au inca nevoie de permis de munca pentru a putea lucra in UK in orice domeniu isi doresc, orice Au Pair care sta pentru minim 1 an in UK prin acest program castiga dreptul de a-si stabili resedinta si de a lucra legal in orice domeniu dupa acesta perioada, fara sa mai fie nevoie sa obtina un permis de munca.
- Este o experienţă de viaţă extraordinară care vă oferă şansa de a vă familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care veţi locui pe perioada în care veţi fi ca un BIG BROTHER pentru copii familiei gazda.


CERINTE

CONDITII:
- cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie
- sa nu mai fi fost Au Pair in Marea Britanie
- cazier curat
- experienta in supravegherea copiilor
- constituie avantaj detinerea unui permis de conducere categoria “B”.


BENEFICII OFERITE

PROCEDURA DE PLASARE:
• Introducerea dosarului si semnarea contractului de mediere
• Gasirea unei familii care este interesata de profilul candidatului (aproximativ 1 saptamana)
• Stabilirea unui interviu telefonic cu respectiva familie
• Sustinerea interviului aplicantului cu familia
• Darea acceptului familiei cat si a aplicantului
• Semnarea contractului dintre familie si aplicant
• Pregatirea detaliilor pentru calatoria aplicantului la familia gazda
• Cumpararea biletului de avion

IMPORTANT: Romanii care sunt plasati ca Au Pair in Anglia si stau 1 an, prin acest program castiga dreptul definitiv si legal de a lucra in Anglia.