PREZENTARI SI INTERVIURI DIRECTE IN CLUJ CU ANGAJATORUL DIN UK

SC YSIIEA SRL

07-01-2018 | EXPIRA LA 06-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajatorul din Marea Britanie se va deplasa in Cluj, pe data de 3 FEBRUARIE 2018, pentru fermele de ciuperci din Olanda, Germania, Irlanda si Regatul Unit, in hale la ambalat, impachetat, etichetat ciuperci.

CONTRACTELE DE MUNCA SUNT PE TERMEN LUNG SI SE SEMNEAZA INAINTE DE PLECARE!

Pentru cei din judetul Dolj sau imprejurimi care doresc sa aplice, se organizeaza interviuri skype la sediul din Craiova.


Sediu: Str. Aristizza Romanescu, nr. 7C, in incinta Aliss Shopping City
CRAIOVA


CERINTE

- experienta anterioara nu este necesara, dar reprezinta un avantaj;
- limba engleza nu este o necesitate;
- cautam persoane serioase, motivate si harnice.


DESCRIEREA FIRMEI

YOUTH AND STUDENT INTERNATIONAL INFORMATION AND EMPLOYMENT AGENCY SRL ( inregistrata in Romania sub nr 30435830) este o agentie de ocupare a fortei de munca stabilita in Romania, cu birouri in Cluj Napoca si Craiova, care este specializata in recrutarea de personal temporar si permanent pentru angajatorii din Marea Britanie, in Romania Bulgaria si alte tari din UE. Activitatea noastra este inregistrata sub GLA ca sistem unic de referinta. Numarul YOUT0002 dar si YOUTH AND STUDENT INTERNATIONAL INFORMATION AND EMPLOYMENT AGENCY SRL nu este plasator de la sine. Inca de la infiintarea firmei in anul 2000, ne-am creat una din cele mai mari baze de date permanente cu personalul angajat temporar si contractual cu organizatiile partenere din Letonia, Lituania, Bulgaria, Slovacia. Din 2012 functionam si pentru România . Suntem specializati mai ales în asigurarea de personal în agricultură / horticultură și zona de servicii hoteliere din Marea Britanie . Din moment ce România este membră a Uniunii Europene , am putea oferi o gamă largă de personal calificat în fiecare domeniu de afaceri modern ,de la personalul agricol la autorități de supraveghere și manageri.