Personal hotelier, restaurant - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department – angajare Marea Britanie- Elite Hospitality Jobs

G&G Recruitment

22-06-2015 | EXPIRA LA 22-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Personal hotelier, restaurant - Bucatari, Cofetari, Patiseri, Ospatari, Receptioneri, Cameriste si supervisor/manager department – angajare Marea Britanie, Irlanda, Jersey Island, Romania, USA - Elite Hospitality Jobs

Inscrie-te in timp util si ia parte la interviurile organizate cu reprezentantii angajatorilor din Marea Britanie ; Recrutam personal hotelier / restaurant cu experienta pentru peste 150 joburi vacante in hoteluri de 3-4-5 stele, restaurante de fine dining , hoteluri de lux si de brand international, restaurante cu rosettes si stele Michelin.

PENTRU INSCRIERE trimite prin email un curriculum vitae detaliat cu mentiunea participare interviu sau ne puteti contacta telefonic pentru mai multe informatii.

DETALII PROGRAM:
Asistenta obtinere European Accesion Card, informare si consultanta gratuita; plasament personalizat; asistenta relocare; asistenta permanenta dupa angajare si garantie post plasament ; asistenta permanenta (telefon,skype, email, facebook) pentru informare si completare dosar, interviuri prin skype sau la sediul companiei noastre; durata plasament: in conditii ideale 3-4 saptamani de la interviu;; tarife de mediere cu plata la semnarea ofertei de munca;


CERINTE

DETALII CONTRACT:
Contracte de munca cu durata de 1 an de zile cu posibilitate de prelungire ; cazare si masa asigurata; minim 40 ore/saptamana asigurate; overtime platit + tips in functie de incasari; Salarii de la un minim de 1011 lire sterline net/luna pentru posturi de entry level pana la 2000-2500 lire net/luna pentru posturi de senior si top management ;

POSTURILE VACANTE disponibile pe departamente: FOOD & BEVERAGE: ospatar, barman, restaurant/bar supervisor, head waiter/bartender, restaurant/bar or banqueting manager, operation manager, f&b manager; KITCHEN: commis chef, demmis, chef de partie, sous chef, head chef, executive chef : FRONT OFFICE: receptionist, rezervation, concierfe, front office supervisor, front office manager; Front Office Manager & Assistant; Night Manager; Room Division Manager; Service Managers ; ROOM DIVISION :cameriste, housekeeping supervisor, housekeeping manager

PARTICULARITATI ELITE HOSPITALITY JOBS UK
FARA COMISION pentru bucatarii cu experienta in posturi de chef de partie, sous chef, head chef in restaurante gourmet si fine dining, hoteluri de 4-5 stele sau cu minim 1 an in UK; pentru aceste categorii pachetul salarial este de minim 18.000 gbp/an si poate ajunge 30.000 gbp/an .
Bucatarii care se incadreaza la un pachet salarial sub 18.000 gbp /an beneficiaza de costuri reduse de 100-150 lire care reprezinta cotravaloare costurilor de obtinere EEA Card .
Contractele sunt pe perioada nedeterminata , dar cu un minim de 1 an de zile; dupa aceasta perioada medierea angajarii in alt post este gratuita pentru toate categoriile de bucatari. Pentru mai multe informatii despre posturile vacante ne puteti contacta oricand.

PORTOFOLIU EXCELENT DE ANGAJATORI in tara si strainatate: Hilton, Marriott, Intercontinental, Ramada, Accor, Sheraton, Best Western, Fairmont, Elite Hotels, Ramada, Folio Hotels, De Vere Hotels, Holiday Inn, Novotel, Sofitel, Qhotels, Millenium & Copthorne hotels, Vonessen, Pride of Britain, Green King, Lock Fyne si alte sute de angajatori din Bucuresti, Romania si strainatate ; in portofoliul de clienti ai companiei noastre regasiti organizatii cu standarde de PREPARARE de 1-5 rosette si STELE MICHELIN

CEI INTERESATI DE UN CONTRACT CU INCEPERE IMEDIATA ne pot contacta pentru a se informa despre proiectele de recrutare din prezent; EXEMPLE: job 21.160 ( head chef ,hotel 4 stele, 2 rosettes, salariu 30.000 gbp/an, oras Bath) . job 21126 ( chef de partie , hotel 4 stele, 1 rosette salariu 18.000 gbp/an, zona Bristol) ; Job 21155 (chef de partie, hotel 4 stele, zona Manchester); job 21102 (senior chef de partie, hotel 4 stele, 1 rosette salariu 18 -22.000 gbp/an, zona Bristol) ; job 21191 (chef de partie, Hilton hotel, 4 stele, oras Bracknel, 20 mile de Londra) . Job 20.790 ( chef de partie 21-23000, hotel 4 stele, 2 rosette, oras Silverstone) . In prezent suntem in derularea a peste 50 proiecte pentru angajare bucatari de la commis pana la Head Chef .

Programul Elite Hospitality Jobs ofera oportunitati de angajare si dezvoltare in cariera in domeniul HoReCa (hotel, restaurant si catering) in toate departamentele in cadrul unor restaurante si hoteluri din Romania (Bucuresti si alte orase ) ;
LATEST PROJECTS - ROMANIA
-Job 20150/4 : 20 bucatari & 20 ospatarite deschidere restaurant fine dining din cadrul Stejarii Country Club (https://www.facebook.com/ggrecruitment/posts/1070047093011485)
-Job 20155: deschidere hotel Ramada Craiova: angajare 200 persoane cu experienta in toate departamentele/ nivelele de cariera
Job 20156: 5 ospatarite, Clubul Diplomatilor, Restaurant Fine Dining , Bucuresti


DESCRIEREA FIRMEI

G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE