Personal hotelier in Anglia

Ruby Red Limited

29-12-2016 | EXPIRA LA 31-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

De incredere si muncitor?
Ruby Red Limited este o companie executiva de recrutare in domeniul hotelier din Anglia. Personalul nostru are peste un deceniu de experienta in recrutarea pentru domeniul ospitalier. Cu o larga diversitate de angajatori care lucreaza cu noi, de la hoteluri de 5* si rosete, Restaurante la Gastro Pub-ri si hotel boutiquri, suntem siguri ca va vom putea asista!

Vom vorbi cu fiecare candidat, va vom evalua, prin intermediul unui video interviu online cu birourile noastre din Marea Britanie, conduse de catre un bucatar cu o experienta de 33 de ani in sectorul hotelier si 11 ani in recrutarea internationala!
Dupa ce veti sustine interviul, veti fi anuntati de optiunile pe care vi le putem oferi si de asemenea va vom putea sfatui pentru beneficiile viitoare ale serviciilor noastre!
Tuturor candidatilor care intra in program li se garanteaza un job, unde veti putea castiga un salariu pe masura oricarui angajat din UK .


CERINTE

Cautam personal pentru hotel.

Avem oportunități excelente, asigurați-vă că nu le pierdeți!

Avem nevoie de Receptionere, chelneri, barmani și menajere si bucatari de toate nivelele.

Suntem o companie de recrutare cu sediul în Marea Britanie și suntem întotdeauna gata să găsim cel mai bun plasament pentru dumneavoastra.

Va putem asigura cazare, masă și toate facturile într-un singur pachet.

Avem nevoie de candidați cu experiență, iar dacă nu aveti, vă puteți dezvolta cu noi și să câștigati experiență cu ajutorul nostru in Marea Britanie .

Trimite-ne CV-ul impreuna cu o poza recenta!

Suntem întotdeauna gata să ajutam.


BENEFICII OFERITE

Exista bonusuri oferite de angajatori si suplimentare platite.
Conediul anual platit .


DESCRIEREA FIRMEI

Ruby Red este o companie executiva de recrutare in domeniul industriei hoteliere din Marea Britanie Staff-ul nostru profesionist are o experienta cumulata in recrutare de peste un deceniu. Cu o diversitate de angajatori colaborand cu noi, de la Hoteluri de 5* si Restaurante Michelin pana la Gastro Pubs si Grupuri de Hoteluri si Restaurante tip Boutique, suntem increzatori ca va putem oferi cea mai buna reprezentare pe piata Marii Britanii.