Personal HoReCa in MAREA BRITANIE. Plecari rapide!

Confidential

18-07-2015 | EXPIRA LA 18-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acesta este un program de munca, in domeniul HoReCa, care da posibilitatea candidatiilor din Romania sa lucreze la angajatori din Marea Britanie, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.

Acest program se adreseaza persoanelor macar cu un minim de experienta in acest domeniu, interesate sa munceasca in domeniul HoReCa precum hoteluri, restaurante sau baruri din Marea Britanie pentru a-si dezvolta abilitatile profesionale sau pentru a face cariera in acest domeniu.

AVANTAJELE PROGRAMULUI:

a) Candidatii selectati vor incheia contractul de munca cu compania pentru care vor lucra si vor pleca in Marea Britanie la locul de munca relativ repede, de regula in 4-8 saptamani de la inscriere, in functie de profilul candidatului si de continutul dosarului sau;
b) Deoarece candidatii lucreaza in baza unui contract de munca, acestia pot incepe munca imediat, fara sa fie nevoie de obtinerea unui drept de lucru de la institutiile britanice abilitate.
c) Formare continua la locul de munca pentru dezvoltarea abilitatilor profesionale, acces la un plan de cariera,
d) Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO;
e) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte placut, dinamic si bine remunerat, si au sansa sa faca cariera in domeniu.
f) Plasamentele se realizeaza cu precadere in hoteluri si sunt situate pe tot teritoriul Marii Britanii.

POSTURILE VACANTE:
- Personal receptie (Receptioneri de zi / noapte, Majordomi / Bagajist)
- Personal servire restaurant (Ospatari(te), Asistent ospatar)
- Personal servire bar (Barmani, Asistent barman)
- Personal in bucatarie (Ajutori bucatari, Bucatari)
- Personal curatenie in bucatarie sau in camere (Spalatori vase, Spalatori rufe, Cameriste)
- Asistenti generali (personal care lucreaza in mai multe departamente ale hotelului)
- Asistent vanzari in magazine

CUPLURI/GRUPURI/PRIETENI:
Se accepta pe acest program si cuplurile, dar nu se garanteaza ca vor lucra pe aceeasi tura/acelasi departament/la acelasi punct de lucru/acelasi angajator, dar vor fi cazati impreuna.

LOCUL DESFASURARII MUNCII: Candidatii vor lucra oriunde pe teritoriul Marii Britanii, in functie de locatia angajatorului care ii va selecta.

SALARIUL BRUT si DATELE DE PLATA: Salariile pornesc de la £6,50 /ora.

ORE SUPLIMENTARE: Orele suplimentare sunt platite la tarif orar normal. Posibilitatea acordarii de ore suplimentare platite, depinde de fiecare angajator in parte.

DURATA TIMPULUI DE MUNCA si de REPAUS:
- De regula media orelor lucrate este de 40 ore pe saptamana. In perioada sezonului de varf se pot lucra ore suplimentare pana la 50 - 60 ore / saptamana, insa in extra-sezon se pot lucra sub 40 ore / saptamana.
- 4-6 zile de lucru / saptamana
- 1-3 zile libere / saptamana
Aceste zile lucratoare si/sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat si angajator, prin contractul de munca.

DURATA CONTRACTULUI: intre 6 -12 luni, posibilitate de a se prelungi/reinnoi contractul in functie de performantele angajatului si decizia angajatorului.

CAZAREA: Cazarea este identificata / organizata de catre angajator inaintea sosirii candidatului. Cazarea se ofera 1-2 / persoane in camera, in apropierea locului de munca sau la locul de munca in unitatile de cazare destinate personalului. Costul chiriei si utilitatilor: intre 30 -70 lire / saptamana in functie de locatie si angajator; De regula, chiria se deduce din salariul angajatului, fara a fi nevoie sa se plateasca la sosire.

MANCAREA: Mesele variaza de la un angajator la altul: 1-3 mese/zi. De cele mai multe ori acestea sunt oferite gratuit sau contra cost, incluse in tariful cazarii. In cazurile izolate in care angajatorul nu ofera masa, angajatul isi va putea pregati mancarea la locul de cazare.


CERINTE

CONDITII DE ACCEPTARE:
- Se accepta persoane cu atitudine buna, personalitate placuta, harnice, competente, serioase, in forma fizica buna si flexibile.
- Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate.
- Se cere ca personalul sa aiba o experienta minima relevanta in majoritatea cazurilor.
- Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.
- Limba engleza solicitata la un nivel de cel putin nota 6 pentru posturi in care nu relationeaza direct cu clientii si de cel putin nota 7-8 pentru posturi unde se cere relationarea directa cu clientii.

DOSARUL DE INSCRIERE al candidatului:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.
- Forumular de aplicare completat
- Formular declaratie medicala completat
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii


BENEFICII OFERITE

COSTURI CANDIDAT:

A)Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatilor, stabilit pentru acest program: 550 lei (inclus TVA) si se achita la momentul inscrierii / semnarii contractului de mediere.

B) Tariful de selectie, stabilit pentru acest program (In functie de momentul pe care candidatul il alege pentru plata acestui tarif, se aplica una din variantele de mai jos):

- VARIANTA 1: 150 GBP (inclusiv TVA) – Daca se plateste la inscriere / semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

- VARIANTA 2: 200 GBP (inclusiv TVA) - Daca se plateste la semnarea contractului de munca, inainte de plecarea din tara.

- VARIANTA 3: 400 GBP (inclusiv TVA), platibili astfel: 100 GBP la semnarea contractului de munca cu angajatorul din Marea Britanie si 300 GBP in maxim 35 zile de la data la care a inceput sa munceasca la angajatorul din Marea Britanie.

C) Tariful de plasament, stabilit pentru acest program:
- 165 GBP (inclusiv TVA) care se achita la data semnarii contractului de munca cu angajatorul, inainte de plecarea din tara.

VA DORIM MULT SUCCES!