Personal HoReCa in MAREA BRITANIE (hotelier, restaurante, catering, cafenele/baruri/puburi). Plecari rapide si sigure!

BANCA DE JOBURI

17-06-2015 | EXPIRA LA 17-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Banca de Joburi are placerea de a va prezenta cel mai bun program de munca in domeniul HoReCa din Romania! Programul pentru selectie de Personal HoReCa in hoteluri, restaurante, cafenele/baruri din Marea Britanie se adreseaza doar persoanelor cu experienta in acest domeniu, interesate sa munceasca in domeniu pentru a-si dezvolta abilitatile profesionale sau pentru a face cariera.

Posturi vacante:
- Personal receptie (Receptioneri de zi / noapte, Majordomi / Bagajist)
- Personal servire restaurant (Ospatari(te), Asistent ospatar)
- Personal servire bar (Barmani, Asistent barman)
- Personal in bucatarie (Ajutori bucatari, Bucatari)
- Personal curatenie in bucatarie sau in camere (Spalatori vase, Spalatori rufe, Cameriste)
- Asistenti generali (personal care lucreaza in mai multe departamente ale hotelului)
- Asistent vanzari in magazine (pentru inscrierea candidatilor pe acest post este necesara o aprobare prealabila din partea agentiei)

Avantajele programului:
a) Candidatii selectati vor incheia contractul de munca cu compania pentru care vor lucra si vor pleca in Marea Britanie la locul de munca relativ repede, de regula in 4-8 saptamani de la inscriere, in functie de profilul candidatului si de continutul dosarului sau
b) Deoarece candidatii lucreaza in baza unui contract de munca, acestia pot incepe munca imediat, fara sa fie nevoie de obtinerea unui drept de lucru de la institutiile britanice abilitate
c) Formare continua la locul de munca pentru dezvoltarea abilitatilor profesionale, acces la un plan de cariera
d) Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO
e) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte placut, dinamic si bine remunerat, si au sansa sa faca cariera in domeniu
f) Plasamentele se realizeaza cu precadere in hoteluri si sunt situate pe tot teritoriul Marii Britanii
g) Salariile pornesc de la £6,50 /ora
h) La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc din primul castig!”
i) Se accepta pe acest program si cuplurile, dar nu se garanteaza ca vor lucra pe aceeasi tura/acelasi departament/la acelasi punct de lucru/ acelasi angajator, dar vor fi cazati impreuna.

Programul de lucru:
- De regula media orelor lucrate este de 40 ore pe saptamana. In perioada sezonului de varf se pot lucra ore suplimentare pana la 50 - 60 ore / saptamana, insa in extra-sezon se pot lucra sub 40 ore / saptamana.
- 4-6 zile de lucru / saptamana
- 1-3 zile libere / saptamana
Aceste zile lucratoare si/sau libere sunt stabilite de comun acord intre candidat si angajator, prin contractul de munca.

Cazarea:
Cazarea este identificata / organizata de catre angajator inaintea sosirii candidatului.
Cazarea se ofera 1-2 / persoane in camera, in apropierea locului de munca sau la locul de munca in unitatile de cazare destinate personalului. Costul chiriei si utilitatilor: intre 30 -70 lire / saptamana in functie de locatie si angajator; De regula chiria se deduce din salariul angajatului, fara a fi nevoie sa se plateasca la sosire.

Masa:
Mesele variaza de la un angajator la altul: 1-3 mese/zi. De cele mai multe ori acestea sunt oferite gratuit sau contra cost, incluse in tariful cazarii. In cazurile izolate in care angajatorul nu ofera masa, angajatul isi va putea pregati mancarea la locul de cazare.

Asigurari sociale:
Candidatii beneficiaza de asigurari sociale platite de catre angajatorul pentru care lucreaza in baza legislatiei aplicabile in Marea Britanie.

Asigurari de sanatate:
Conform legii din Marea Britanie, cetatenii romani beneficiaza de asigurari de sanatate similare cu cele oferite cetatenilor britanici.


CERINTE

Cerinte:
- Se cere ca personalul sa aiba experienta relevanta in majoritatea cazurilor
- Pe o scara notabila de la 1 la 10, candidatii trebuie sa vorbeasca limba engleza de cel putin nota 6 pentru posturi in care nu relationeaza direct cu clientii si de cel putin nota 7-8 pentru posturi unde se cere relationarea directa cu clientii.
- Se accepta persoane cu atitudine buna, personalitate placuta, harnice, competente, serioase, in forma fizica buna si flexibile.


BENEFICII OFERITE

Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatilor, stabilit pentru acest program:
- 550 lei (inclus TVA) si se achita la momentul inscrierii / semnarii contractului de mediere.

Tariful de selectie, stabilit pentru acest program:
In functie de momentul pe care candidatul il alege pentru plata acestui tarif, se aplica una din variantele de mai jos:
• VARIANTA 1: 150 GBP (inclusiv TVA) – Daca se plateste la inscriere / semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.
• VARIANTA 2: 200 GBP (inclusiv TVA) - Daca se plateste la semnarea contractului de munca, inainte de plecarea din tara.

• VARIANTA 3: 400 GBP (inclusiv TVA), platibili astfel: 100 GBP la semnarea contractului de munca cu angajatorul din Marea Britanie si 300 GBP in maxim 35 zile de la data la care a inceput sa munceasca la angajatorul din Marea Britanie.

Tariful de plasament, stabilit pentru acest program: - 165 GBP (inclusiv TVA) - se achita la semnarea contractului de munca, inainte de plecarea din tara.


Prin noi fiecare candidat isi poate construi cariera mult visata! Este timpul sa lasati grijile deoparte si sa va faceti noi planuri, vise si idealuri.

Aveti prieteni, rude sau alte cunostinte interesate de un loc de munca in strainatate? Considerati ca ar fi interesate de programul nostru de munca in Anglia? Va invitam sa le transmiteti mai departe informatiile pentru a ne putea contacta pentru inscriere. Va multumim.

Cu prietenie,
Banca de Joburi


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .