Operatori masini de cusut

Workforce People Solutions

21-03-2017 | EXPIRA LA 20-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam Operatori masini de cusut care sa stie sa lucreze pe masina simpla si de surfilat, sa stie sa puna fermoare si bordino si sa aiba experienta in industria mobilei pentru tapiterie - canapele si fotolii – si in lucrul cu materiale grele.

Trimite CV-ul tau sau ne poti suna la: 0362630106 (RO) si 00441204393000 (UK)- de luni-vineri de la 10-19 (orele Romaniei) sau 08-17 (orele Angliei).
Pentru a afla mai multe informatii cu privire la inceperea unei noi cariere in Marea Britanie, ne puteti contacta sau TAG unui prieten caruia i-ar placea sa aiba o cariera cu #wfpsuk.
Te asteptam cu drag ✈️
Sa stii ca nu percepem nici un fel de comision.


CERINTE

Se solicita limba engleza la nivel mediu.


BENEFICII OFERITE

Trebuie sa fiți dispus să lucrati 40 de ore+ pe săptămână și să doriți să câștigați minim £8-£9/ora! In plus- orele suplimentare sunt platite corespunzator!


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Workforce People Solutions din Marea Britanie recruteaza personal calificat in domeniul mobilei, textile si automotive pentru firme de Lux /fabrici renumite din Marea Britanie.

Workforce este liderul companiilor de recrutare in domeniul mobilei, textile si automotive.
Suntem specializati in furnizarea si relocarea fortei de munca abilitata si calificata din Marea Britanie si din Europa; Workforce a relocat cu succes si a oferit sprijin in gasirea unui loc de munca pentru peste 3000 de persoane.