Oferta noua! infirmieri/ asistenti-transport asigurat

BRILLIANT RECRUITMENT

15-04-2016 | EXPIRA LA 15-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Brilliant Recruitment recomanda acest tip de job in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine CUNOASTE LIMBA ENGLEZA LA NIVEL CONVERSATIONAL/MEDIU, se poate angaja.
O atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila, combinata cu dorinta de a ajuta si de a fi amabil/a te poate ajuta sa treci peste momentele dificile care pot aparea in relationarea cu cei in varsta. Acest job presupune solicitarea ta si din punct de vedere emotional, asa ca este important sa te mentii stabil si sa nu te lasi intimidat.
In cadrul selectiei sunt acceptate atat persoane cu experienta in ingrijirea de batrani (infirmere, asistenti sociali,asistenti medicali kinetoterapeuti etc.), cat si persoane fara experienta.
Este una din cele mai cautate oferte de job stabil, intr-un domeniu de activitate care faciliteaza promovarea in cariera, cresteri salariale si satisfactie profesionala.

Descrierea jobului

Beneficii:

-se ofera contracte de munca pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire sau direct nedeterminata;
-contractele sunt full time si se pot efectua si ore suplimentare;
-se poate asigura transportul-depinde de oferta aleasa;
-concedii de odihna 28 de zile/an;
-cazarea este asigurata contra cost;
- BILET DE AVION Romania-Anglia, DECONTAT.
-salariile intre 1300-1800 GBP/luna (in functie de orele lucrate, experienta si calificare);
-nu se cere neaparat experienta in domeniul ingrijirii de persoane, dar prezinta avantaj (daca ati avut grija de cineva chiar si din familie, va recomandam sa specificati in CV-ul dvs);
-nu se cer calificari;
-posibilitate de avansare in postul de Senior Carer dupa 6 luni de performanta in munca.
- pentru asistentii medicali se ofera suport pentru echivalarea studiile in Marea Britanie.

Brilliant Recruitment, agentie autorizata specializata in selectia personalului pe plan international, cauta personal (barbati si femei), cunoscatori de limba engleza la nivel conversational/mediu, pentru asistenta la domiciliul pacientului-Domiciliary Care Assistants, ingrijire in institutii medicale-Care Assistants/Nurses avand la baza parteneriate cu mai multi angajatori importanti din domeniul medical de pe tot teritoriul Marii Britanii.
Stim sa ii ascultam, cu foarte mare atentie atat pe candidatii nostri, cat si pe angajatori si credem cu tarie in importanta persoanei, in importanta resurselor umane pentru dezvoltarea companiilor. Valorile care stau la baza Brilliant Recruitment sunt transparenta, siguranta, angajamentul, responsabilitatea, la care adaugam in fiecare zi experienta, cunostinte acumulate in timp si pasiunea pentru ceea ce facem.

Brilliant Recruitment permite transferul pe un nou job in cazul in care nu sunteti multumiti de conditiile locului de munca din Anglia si solicitati o schimbare.

Programe: Personal medical Marea Britanie, Danemarca; Internship Marea Britanie; Logistica/Transporturi Marea Britanie; Transporturi Olanda; Mecanica utilaje agricole Franta; Vanzari Italia; Personal hotelier Cipru si Grecia; Industrie Franta, Irlanda, Canada.

NU SE PERCEP SERVICII DE MEDIERE SAU ALTE TAXE!!!

Va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Brilliant Recruitment, site-ul: wwww.brilliantrecruitment.ro si cateva din testimoniale-am ajutat sute de persoane sa aiba o viata mai buna.

Compania Brilliant Recruitment este înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea, cu număr 5595 și număr de inregistrare 32908 la ANSPDCP


CERINTE

Responsabilitati:

- se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,
- asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia,
- mobilizarea si transportul,
- supravegherea starii de sanatate,
- respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale,
- acordarea primului ajutor,
- gestionarea resurselor alocate,
- asigurarea conditiilor igienico-sanitare.
Descrierea companiei


DESCRIEREA FIRMEI

BRILLIANT RECRUITMENT-agentie specializata in recrutarea si plasarea fortei de munca, inregistrata la ITM, numar de inregistrare 5595