Lucratori in depozite din Anglia. Salarii foarte bune! Plecari rapide!

BANCA DE JOBURI

18-03-2015 | EXPIRA LA 18-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Banca de Joburi recomanda programul Lucratori depozite in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja. Este unul din cele mai accesibile programe care ofera rapid un job, si o plecare cu costuri foarte mici.

Castiguri: Fiind un contract comercial castigul este format din plata pe ora pentru cat timp se lucreaza. Castigul brut este de: 6,50 Lire sterline/ora lucrata pentru atingerea cotei zilnice de munca. Castigul va fi platit saptamanal, dar primul castig se primeste la sfarsitul celei de-a doua saptamani de munca.


CERINTE

CERINTE:
- se cere cunoasterea limbii engleze la nivel mediu/bun;
- disponibilitatea de a lucra ore suplimentare.

Profilul candidatului cautat:
- Femei, barbati sau cupluri.
- Harnici si de incredere.
- Persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de comunicare, organizati si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .