Joburi AmRo Solutions

AmRo Solutions

19-06-2017 | EXPIRA LA 21-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stim cat de importanta este resursa umana in dezvoltarea oricarui domeniu, fiecare persoana reprezentand o “caramida” care contribuie la succesul acestei adevarate “constructii”, insa fiecare “caramida” trebuie asezata in locul potrivit si la momentul oportun.

Cu aceasta viziune, noi, SC. AmRo Solutions SRL, suntem o firma cu sediul in Romania, specializata in selectia, recrutarea si plasarea de personal in strainatate, oferind servicii de calitate si solutii potrivite, livrate la standarde inalte, in timp real si in conditii optime.


CERINTE

Va punem la dispozitie un portofoliu larg de pozitii deschise, in vaste domenii de activitate (medical, constructii, IT, vanzari, HORECA, transport etc.) si in locatii diferite, care sa se plieze nevoilor dvs. si implicit ale angajatorilor-parteneri.

Colaboram doar cu parteneri de incredere, seriosi si profesionisti. Valorile pe care le promovam sunt seriozitate, promptitudine, corectitudine, eficienta si eficacitate, valori de care clientii nostri sa se bucure si sa beneficieze permanent. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie si va ofera consultanta gratuita in alegerea ofertei celei mai potrivite. In plus, firma noastra nu percepe comision, serviciile noastre fiind gratuite!

In momentul de fata suntem in cautare de asistenti medicali, infirmieri, ingineri constructori, muncitori, soferi, agenti de vanzari, barmani, ospatari, cameriste, personal pentru receptie, specialisti in domeniile IT, management, marketing, vanzari si nu numai. Daca sunteti interesat si ne impartasiti viziunea, va incurajam sa aplicati la acest anunt. Noi asteptam cu nerabdare sa ne cunoastem si impreuna sa formam o echipa de succes!

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne trimiteti CV-ul updatat la adresa de e-mail: recrutare@amrosolutions.co sau sa ne contactati telefonic la numarul: 0040 743 050 661. Pentru un plus de informatie puteti accesa si pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/people/Amro-Recrutare/100017166400881 si profilul de LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/amro-solutions-925486143/ .

Asteptam cu nerabdare confirmarea interesului dvs si va multumim pentru timpul acordat. Mult succes in tot!


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o firma cu sediul in Romania, specializata in selectia, recrutarea si plasarea de personal in strainatate, oferind servicii de calitate si solutii potrivite nevoilor dvs.

Pentru noi resursa umana este cea mai importanta, de aceea echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu experienta, grija permanenta, eficienta, eficacitate, seriozitate si transparenta.

Va oferim consultanta gratuita in alegerea ofertei potrivite, care sa se plieze nevoilor candidatilor si partenerilor-colaboratori.


We are a company in Romania, specialized in selection, recruitment and workforce placement overseas, offering quality services and the best solutions for your needs.

For us the human resource is the most important and our team of professionals are at your service, backed with experience, permanent care, efficiency, effectiveness, seriousness and transparency.

We offer free consultancy in choosing the best job offer, which meet our candidates’ needs and also our partners.