Ingrijitori persoane varstnice Anglia (carer)

Active Rojobs Consulting

16-01-2014 | EXPIRA LA 18-01-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ocazie deosebita,salarizare echivalenta cu a cetatenilor din Marea Britanie!
Agentia Active Rojobs recruteaza ingrijitori batrani ,persoane cu dizabilitati , bolnavi ,pentru Anglia incepand cu Ianuarie 2014. Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational este obligatorie ,experienta anterioara reprezinta un avantaj major.In unele cazuri se ofera cursuri de specializare gratuite.
Nu se percepe nici un comision!


CERINTE

Se cauta urmatoarele categorii :
Carers in care homes : se lucreaza in institutii private de ingrijire fizica a persoanelor cu probleme de sanatate sau varstnice. Nu se cere diploma sau experienta dar vor avea prioritate persoanele cu experienta anterioara dovedita cu un act de la un centru de ingrijire sociala ,fundatie , camin de batrani, etc.
Care in the community : se va deplasa la domicililiul persoanelor pentru asistenta de ingrijire a acestora.Se cere permis de conducere datorita deplasarilor cu masina de servici.
Live in Carers : vor locui permanent la domiciliul persoanelor varstnice care necesita ingrijire.Se cere diploma de asistenta/infirmiera medicala.
Lead carers : se ocupa de managementul si supravegherea ingrijitorilor ,se cere diploma de asistenta medicala si experienta relevanta.
Persoanele interesate rugam sa trimita un CV in limba engleza la adresa cv@activerojobs.com


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie recrutare ,leasing de personal.