Ingrijitori batrani

TjobsRecruit

11-11-2016 | EXPIRA LA 11-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania noastra are nevoie de asistent de ingrijire,atat barbati cat si femei cu sau fără permis de conducere. De asemenea, cupluri sunt acceptate.

Salariul este £ 7,20 / h, la 37,5 ore și ore suplimentare se plătesc £ 7,30 Cu / h.
Există, schimburi de zi cu zi si ture de noapte disponibile.

Salariile se primesc in fiecare vineri. Prima plată va fi după 3 săptămâni de la sosire. Responsabilitățile candidate sunt: ​​
pentru a alimenta pacientul, pentru a le da medicamentul (pe baza de reteta), ajuta-le să se îmbrace și să meargă la baie, igiena, ceea ce face curățenie și spălătorie.


CERINTE

Candidatul trebuie să vorbească B1 Rumano. Fiecare candidat va avea un training de 5 zile, după Ei ajung la Leicester.
În timpul instruirii, cazarea trebuie să fie plătit și este de £ 90.
Costurile de formare este de 200 £, dar este gratuit și va fi dedusa numai în cazul în care candidatul părăsește locul de muncă înainte de a se termina contractul.

Cele 5 cursuri de formare sunt: ​​
1.Health și siguranță;
2.2. Mutarea și manipulare; Controlul
3.3. infectare;
4.4.Safeguarding adulților vulnerabili și
5.5. Mutarea și de manipulare teorie.

Dupa formare, fiecare candidat este trimis la o casă de îngrijire. Depozitul de cazare este prima data plătită de angajator £ 250 - £ 300, dar Dedus din primele trei salarii. Acest lucru înseamnă că, din primele trei salarii, candidații vor plăti app. £ 100. Candidatii trebuie sa aiba cu ei tricou negru, pantaloni negri și pantofi de culoare închisă ca uniformă. Candidatii trebuie sa aiba cu ei 350 £ - £ 400 la începutul: £ 90 cazare În timpul antrenamentelor, £ 50 de transport de la Leicester la ingrijire la domiciliu, £ 50 de cazier judiciar, produse alimentare (până când primesc prima lor salariu, dupa primele 3 saptamani - 1 de formare săptămână, 2 săptămâni a lucrat).


DESCRIEREA FIRMEI

TJOBS is the international marketplace for Recruiters, providing qualified European employees for companies in the UK, France, Germany, The Netherlands and other European countries. Via our own database and a network of over 1.250 connected Recruiters, we can quickly respond to requests for hard-to-find profiles and for high-volume recruiting. TJOBS marketplace is part of Tjobs Holding BV in the Netherlands.