Ingrijitoare azile Anglia-0 taxe de mediere

SC BELRAO GROUP SRL

21-03-2017 | EXPIRA LA 20-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam personal feminin pentru postul de infirmiera in Anglia!

Belrao Group este o agentie de 11 ani pe piata din Romania si doreste sa te ajute in alegerea si obtinerea unui loc de munca in domeniul Health and Care in Anglia. Locurile de munca sunt disponibile doar in azile.

Transportul este decontat de catre angajator, contract pe perioada nedeterminata, plata este pe ora si incepe de la 7,85 lire si creste pana la 8,50 lire, concediu 28 zile/an platit, cazare cu mic dejun si cina incluse timp de o saptamana (perioada in care se face cursul de Induction care este obligatoriu pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu), suport cu deschidere cont bancar si NINO, DBS, asigurare obligatorie platita de angajator.

NU PERCEPEM TAXE SAU COMISIOANE!


CERINTE

Daca esti o fire prietenoasa si rabdatoare, cunosti limba engleza la nivel conversational si ai experienta in ingrijirea varstnicilor (se ia in considerare si experienta cu membrii de familie, rude, cunostinte), iti asteptam CV-ul pe adresa work@brgwork.ro sau ne poti contacta la numarul de telefon 0732115005.


BENEFICII OFERITE

-decontare transport
-fara comision sau alte taxe de mediere
-suport cu deschidere cont bancar si obtinere NINO, DBS


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.