Ingrijire copii ANGLIA (Mother Help)

BANCA DE JOBURI

12-02-2016 | EXPIRA LA 12-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

NU SE PERCEP TARIFE DE INSCRIERE sau COMISIOANE DE MEDIERE !!!
Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRATUIT
Cazare si masa gratuite - Nu se solicita calificare
Plecari saptamanale

Programul de ingrijire copii Anglia - "Mother Help in ANGLIA", este un program extrem de cautat, deoarece ofera posibilitatea femeilor care au o varsta destul de inaintata si care isi gasesc destul de greu un loc de munca sa inceapa munca in Marea Britanie la o familie gazda, avand cazarea si masa asigurata gratuit in cadrul acestei familii, in schimbul ajutorului pe care il ofera familiei cu cresterea copiilor acesteia. Astfel, beneficiaza de o remunerare din partea familiei gazda pentru ajutorul oferit si posibilitatea sa lucreze pe o perioada nedeterminata.

Principalele responsabilitati constau în a îngriji copii familiei gazdă, de a-i duce şi aduce de la şcoală sau grădiniţă, după caz, de a-i hrăni, de a se juca împreună cu ei şi de asemenea, de a face menaj uşor în casă, adică să ştearga praful, să curete cu aspiratorul, etc...

Avantajele programului:

a) Se acceseaza foarte usor de catre orice candidat care isi doreste o plecare usoara, rapida, fara prea multe responsabilitati si care ii permite sa castige usor bani pe care ii poate economisi, deoarece cazarea si masa sunt gratuite in cadrul familiei gazda.
b) Se lucreaza intre 8 – 12 ore pe zi si se castiga o remuneratie intre 100-150 GBP pe saptamana, in conditiile in care nu au costuri cu cazarea, masa si transportul local, deoarece sunt cazati in casa familiei gazda.
c) Acest program da sansa candidatiilor de pana la 55 ani, sa lucreze in cadrul famiilor din ANGLIA pentru ingrijirea copiilor, in conditiile in care acest segment de varsta este foarte afectat de lipsa locurilor de munca vacante.
d) Acest program ofera deci un mare avantaj pentru cine doreste sa lucreze pe termen lung in Marea Britanie si sa se realizeze pe plan profesional. Candidatii pot opta la sfarsitul perioadei contractuale sa lucreze nerestrictionat in orice alt domeniu de activitate doresc.
e) Candidatii au o şansă extraordinară de a-si perfecţiona nivelul limbii engleze, atât în cadrul familiei gazdă, cât şi prin participarea la cursuri de limba engleză avizate de Oxford sau Cambridge.
f) Este o experienţă de viaţă extraordinară care oferă şansa candidatiilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care vor locui pe perioada în care vor fi ca un „BIG BROTHER” pentru copii familiei gazda.
g) Se castiga bani, fără a avea statutul de angajat, ci de membru al familiei. Candidatii sunt cazati într-o cameră separată cu tot ceea ce este necesar pentru a se simţi confortabil. De asemenea, vor lua masa împreună cu familia şi vor avea asigurare medicală plătită de familia gazdă. In multe cazuri Mother Help-ul insoteste familia inclusiv in excursii, ceea ce le ofera sansa sa vada multe alte tari/locuri pe durata concediului familiei gazda.

Castigul minim pe care poate sa il primeasca un candidat de la familia gazda incepe de la 100 GBP / saptamana si ajunge in jur de 150 GBP / saptamana, in rare cazuri chiar 200 GBP / saptamana, in functie de profilul candidatului.


CERINTE

Documentele cerute de familiile gazda din Marea Britanie pentru evaluarea candidatului:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- 1 Fotografie tip pasaport
- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office
- Copie pasaport / Copie C.I
- Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza
- Copie ultima diploma de studii
- Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”
- Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”
- Copie carnet de munca (daca a avut intocmit);
- Copie acte de calificare (daca aveti);
- Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii;
- 2 recomandari in original, in limba engleza, de la angajatori anteriori.


BENEFICII OFERITE

Promotie pana la 29 Februarie 2016: tariful de INSCRIERE ESTE ZERO! Nu se percepe comision de mediere !!! Acum ai sansa sa pleci la munca absolut GRATUIT !


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .