Ingrijire batrani Anglia - studii si practica

BANCA DE JOBURI

06-11-2014 | EXPIRA LA 09-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acesta este un program de studii si practica in domeniul asistentei medicale/ingrijirii persoanelor varstnice, in cadrul azilelor de batrani si/sau a clinicilor medicale specializate, care da posibilitatea candidatiilor sa urmeze cursurile vocationale in domeniul amintit si sa efectueze practica platita, la angajatori din Marea Britanie.

Banca de Joburi recomanda programul “Health Care Assistant” in ANGLIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. engleza se poate angaja.

Responsabilitatile infirmierului:
- se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat
- asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia
- acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere)
- mobilizarea si transportul
- supravegherea starii de sanatate
- respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale
- acordarea primului ajutor
- gestionarea resurselor alocate
- asigurarea conditiilor igienico-sanitare
- completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc.

Agentia noastra va inrola studentii/candidatii la una din institutiile de invatamant acreditate sa furnizeze cursuri vocationale pe teritoriul Marii Britanii, cu care are incheiate parteneriate de colaborare.

Durata cursului: Maxim 12 luni.

Studentii vor presta practica platita oriunde pe teritoriul Marii Britanii, dupa cum va specifica institutia de invatamant, dar locurile vacante sunt cu preponderenta in imprejurimile Londrei, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool etc.

Salariul minim incepe de la 6.31 GBP/ora, dar poate face obiectul schimbarii, in functie de stabilirea salariului minim anual in Marea Britanie. Salarizare aproximativa: 1085 – 1.728 GBP/luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte.


CERINTE

Cerinte:
- Se accepta pe acest program atat femei, cat si barbati. Se accepta pe acest program si cuplurile.
- Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna.
- Nu se solicita ca studentii sa fi avut experienta in domeniu, insa candidatii/studentii cu experienta prezinta un avantaj la selectie.
- Pe o scara notabila de la 1 la 10, studentii trebuie sa cunoasca limba engleza de cel putin nota 6, atat vorbit, cat si citit/scris.


BENEFICII OFERITE

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .