Familie cu 3 copii selecteaza BONA! 150 Lire/saptamana

BANCA DE JOBURI

08-02-2015 | EXPIRA LA 08-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"

Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor.

O familie cu 3 copii din Gloucestershire, Anglia, cauta Bona. Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Responsabilitati: Se va ocupa de ingrijirea si supravegherea copiilor, intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca. Menaj usor.

Program de lucru: 5 zile/saptamana

Avantajele ofertei de munca:
- Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiei gazda, avand astfel posibilitatea sa economisiti mai multi bani. Candidata va beneficia de propria casuta in gradina familiei, ce include un living, o bucatarie si baia.
- Se castiga o remuneratie de 150 lire sterline/saptamana;
- Sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, urmand cursuri de invatare/perfectionare la diverse institutii de invatamant din zona unde veti locui;
- O experienta extraordinara care oferă şansa candidatilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care vor locui;
- Sprijin din partea companiei pentru efectuarea dosarului de acceptare, precum si suport in organizarea plecarii.


CERINTE

Se cere:
- cunoasterea limbii engleze la nivel bun;
- cazier curat;
- permis de conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .