Recrutare Asistenti Medicali - 40 de pozitii vacante

VPL Healthcare

13-03-2017 | EXPIRA LA 12-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

VPL Healthcare organizeaza cel mai mare Eveniment de Recrutare Asistenti Medicali, la Bucuresti - 40 de pozitii vacante vor fi ocupate de Asistenti Medicali cu PRN si PIN doar din Romania. Angajatorul este unul dintre cele mai renumite Care Home-uri din zonele Newcastle, Durham si Middlesborough cu un Overall Scor CQC "Good".


CERINTE

- Canadidat inregistrat la NMC sau in curs de inregistrare (Asistenti Medicali cu PIN sau care se afla in posesia PRN-ului)
- Nivel de limba engleza: conversational
- Experienta nu este obligatorie

Descrierea jobului


BENEFICII OFERITE

Pe langa cel mai important lucru pe care trebuie sa il luati in considerare (puteti participa la interviu daca sunteti in posesia PRN-ului) mai exista si alte peste 10 avantaje ale acestei oferte:

1. Salariu pentru Asistenti cu PIN: £14 – £15.40/h
2. Cursuri IELTS Gratuite pentru cei aflati in posesia PRN-ului care urmeaza sa sustina examenul IELTS
3. Bilet de avion platit de angajator
4. O luna de cazare gratuita
5. Ore suplimentare disponibile, platite aditional
6. Programe de dezvoltare profesionala - foarte utile pentru revalidare
7. Mentor alocat pentru cei cu PIN care au nevoie de suport privind revalidarea
8. Concediu anual: 28 de zile
9. Contractele de munca sunt trimise de angajator inainte de plecarea in UK
10. Suport privind DBS Check, Bank Account, acces la platforme de invatare online, programe de training platite de angajator

Pentru a participa la interviuri este obligatoriu sa completati formularul de inscriere aici: http://bit.ly/2niMmYH sau sa contactati direct Managerul de proiect care intermediaza aceasta oferta de munca: Catalina Isofachescu, cisofachescu@vplhealthcare.com, 0732 136 548.


DESCRIEREA FIRMEI

VPL Healthcare este o companie care furnizează servicii de asistență și recrutare de personal în domeniul medical și farmaceutic, atât în sectorul public, cât și în cel privat. Rețeaua noastră de clienți include companii de succes din industria de sănătate în cadrul Comunității Europene și a Orientului Mijlociu.