DEVINO INFIRMIER / CARE ASSISTANT IN ANGLIA – FARA COMISION

Fronterra Recruitment

21-02-2017 | EXPIRA LA 23-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti doresti sa profesezi intr-o meserie care iti ofera satisfactia de a ajuta persoanele in varsta din Anglia sa isi continue viata intr-un mod demn si placut? Noi te putem ajuta sa obtii un post de infirmier intr-un azil (care home) din Marea Britanie.

Agentia de recrutare Fronterra recruitment, cu sediul in Marea Britanie are o experienta de peste un deceniu in recrutarea internationala, plasand cu succes mii de candidati in strainatate. Testimoniale ale candidatilor pe care i-am ajutat sa isi gaseasca un loc de munca puteti gasi pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/fronterra/?fref=ts sau pe site-ul web http://fronterra.co.uk .

Fronterra Recruitment nu percepe comision din partea candidatilor si iti ofera sprijin atat inainte de angajare, cat si dupa ce ai ajuns in UK.

Colaboratorii Fronterra sunt o serie de numeroase aziluri de pe intreg teritoriul Angliei, inclusiv Devon, East Sussex, West Sussex, Guilford, Kent, Sutton, Southampton, Oxford, Greater London, Bristol, New Milton. Angajatorii cu care colaboram cauta in permanenta infirmiere si infirmieri pentru a ocupa posturile libere pe care le au.

Daca iti doresti sa devii care assistant in Marea Britanie, tot ce trebuie sa faci este sa aplici acum!


CERINTE

Ce ne dorim de la tine:

- sa fii o persoana sobiabila, comunicativa si dinamica, careia ii face placere sa interactioneze cu persoanele varstnice sau care au dizabilitati
- sa cunosti limba engleza la nivel mediu, conversational (B1)
- experienta in domeniu nu este obligatorie, insa este de preferat experienta practica in lucrul cu persoane in varsta sau cu handicap (fizioterapeut, asistent social, infirmier / educator in azile sau case de copii, profesor pentru persoane cu dizabilitati fizice sau psihice etc)
- dorinta si entuziasmul de a incepe o cariera de carer pentru persoanele in varsta din Marea Britanie


BENEFICII OFERITE

Iata ce iti oferim noi si colaboratorii nostri:

- contract de munca full time, cu 37.5 ore/saptamana, plus posibilitatea de ore suplimentare;
- contract care se semneaza din tara
- cazare oferita contra cost de angajator: intre £250-400/luna
- training initial platit de catre angajator
- uniforme de munca oferite gratuit de catre angajatori
- asigurare de sanatate si contributie la pensie
- sprijin permanent din partea agentiei noastre, nu doar inainte de plecare, dar si dupa ce ai ajuns in Anglia
Alte beneficii oferite de unii dintre angajatori:
- vei asteptat intampinat la aeroport
- iti va fi decontat biletului de avion
- pauze platite
- o masa gratuita pe tura
- avans dupa primele 2 saptamani de munca
- uniforme de munca oferite gratuit de catre angajator

Daca esti gata sa te alaturi numerosilor care assistants din UK pe care i-am ajutat sa obtina un post intr-un nursing home, aplica acum si noi te vom contacta pentru a discuta mai multe detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Fronterra Recruitment is a UK based international recruitment agency. We recruit and place quality candidates across countries spawning over 3 continents in a vast range of industries ranging from hospitality to construction and from healthcare to accountancy. We passionately strive to provide our clients with a first class recruitment service, and to serve our candidates with an honest, transparent and ultimately rewarding approach.

We do not under any circumstances charge candidates a recruitment fee.