Contracte munca fara a plati comision - Infirmiere in azile Anglia

SC BELRAO GROUP SRL

05-04-2017 | EXPIRA LA 05-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti in cautarea unui job ca si infirmiera?

BRG iti ofera oportunitatea de a lucra in case de batarni in Anglia. NU PERCEPEM COMISION!

Plata incepe de la 7.85 lire/ora si creste pana la 8.50 lire/ora. Se semneaza contract inca din tara cu angajatorul din Anglia pe o perioada nedeterminata.
Transportul Romania - Anglia este de catre angajator. Suport cu traducerea actelor la dosar - GRATUIT!

La sosire in Anglia participati la cursul de Induction (Training) timp de o saptamana, iar in aceasta saptamana primiti suport cu deschidere cont bancar, NINO.
Conform contractului beneficiati de 28 zile de concediu/an - PLATIT!
Cazare este oferita de angajator contra – cost (50-90lire/saptamana cu utilitatile incluse)
Primiti suport pe toata perioada sederii in UK, atat din partea noastra cat si a partenerului tau din UK.
Plecarile sunt saptamanale, fiecare candidat isi stabileste data de plecare in functie de disponibilitatea sa.


CERINTE

Cunoasterea limbii engleze mediu/conversational, experienta cu varstnicii (membrii din familie, rude, cunostinte, vecini etc), fara cazier, fire prietenoasa si rabdatoare.

Asteptam sa ne contactati telefonic: 0732115006 sau sa ne trimiteti un CV pe adresa cariera@brgwork pentru a programa un interviu.


BENEFICII OFERITE

Cateva din parerile clientilor nostri:
„Deoarece nu am facebook m-am hotarat sa scriu acest mesaj,cu privire la experienta personala avuta cu BelRaoGroup.
Seriozitate,punctualitate si empatie..cred ca aceste cuvinte descriu cel mai bine aceasta firma.Cand eram in ţară am avut dubii..deoarece Alexandra,una din reprezentantele firmei,se comporta foarte frumos,eu asteptandu-ma sa fie "scurt si la obiect".Am primit ajutor si informatii cu privire la orice am vrut sa stiu legat de actele necesare si locul de munca,intr un timp scurt si rapid.
Odata ajuns in Anglia,doamna Ramona s-a dovedit a fi intr-adevar o doamna,spun asta deoarece in prima luna am avut nevoie de o suma de bani iar dansa a raspuns prompt la nevoia mea,eu ramanand surprins foarte placut!
Dragă persoană care inca mai stai pe ganduri,daca BRG este sau nu firmă serioasă,sper ca acest mesaj sa te lamurească si totodată să te incurajeze,deoarece aplicand la dansii orizontul viitorului tau va fi plin de beneficii!
Multumesc Alexandrei si doamnei Ramona pentru tot interesul dat.Felicitari BRG!”
Alexandru

Buna seara ,
Viata aici in Anglia este foarte ok,m-am adaptat repede!! Ce sa zic,eu sunt foarte multumita si nu am de gand sa renunt pentru ca vreau sa imi fac o viata aici.Acum sunt in vacanta in Romania cateva zile,ma simt foarte bine!Nu imi pare rau ca am acceptat acest program si contract!Chiar am citit acel mesaj cu persoanele care nu sunt constiente ca au semnat un contract cu niste conditii de respectat,eu chiar am mai muncit si inainte in Londra si nu te ajuta nimeni cu nimic,ca la urma urmei acest contract ne-a ajutat foarte mult... dar asta e... Fiecare face ce considera! In definitiv sunt multumita si asta conteaza!
Cu stima si respect ,
Sanda

Pentru a citi si alte pareri puteti intra pe acest link: https://brgwork.blogspot.ro/search/label/Clienti%20BRG


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.