Contract munca in azile din Anglia - FARA COMISION

SC BELRAO GROUP SRL

17-10-2016 | EXPIRA LA 16-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Belrao Group va ofera oprtunitatea de a lucra ca si Infirmiere/Asistente medicale in azile din Anglia fara a plati taxe sau comisioane.
Detalii job:
- NU percepem COMISION sau ALTE TAXE
- contract full time
-semnare contract de munca inainte de a pleca din tara direct cu angajatorul din UK, pe o perioada nedeterminata
-plata incepe de la 7,4 lire/ora si creste pana la 7,85lire/ora. Daca doriti sa aveti concediul de odihna inclus in plata orara, atunci incepe de la £8.05/hr- cereti detalii. Turele de weekend (duminica) sunt platite in plus cu 0,5 lire/hr.
- plata pentru asistenti cu PIN – 15 lire/ora
- se lucreaza minim 35 de ore pe saptamana – exista posibilitatea de a face ore suplimentare – se poate ajunge la 50 – 60 ore/saptamana
- se lucreaza in ture de zi si in ture de noapte
- nu sunt cheltuieli cu transportul de la cazare la job
- posibilitate de a promova in scurt timp
- 2 zile libere/saptamana si 28 zile concediu/an platit
- cazare pusa la dispozitie de angajator contra cost (50 -95lire/luna cu utilitatile incluse)
- la sosire in UK - timp de o saptamana cazare la un hostel, perioada in care se face cursul de Induction conform CQC - 15 module care este obligatoriu pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu (daca deja il aveti facut si puteti face dovada lui, nu mai este nevoie sa il faceti)
- se deconteaza: transportul spre UK, cazare si masa pe perioada sederii la cursul de calificare sunt gratis, asigurare medicala gratis, se deconteaza parte din transport de la cursuri la cazare.
- suport cu deschidere cont bancar si obtinere NINO, DBS
- concediu de odihna 28 zile/ an - platit
- uniforma gratis

Zonele pentru care cautam personal: Bournemouth, Gloucester, Bath, Brighton, Liverpool, Kent, Berkshire, Norfolk, Lincolnshire - doar cateva dintre sutele de job-uri disponibile prin noi!


CERINTE

Ce conditii trebuie sa indeplinesc?

- limba engleza nivel conversational
- varsta peste 18 ani
- persoana blanda, calda , rabdatoare
- fara cazier
- experienta cu varstnicii ( se ia in considerare si experienta cu membrii din familie, rude, cunostiinte, vecini etc)
- pentru partea masculina se cer studii in domenii precum: psihologie, asistenta sociala, postliceala sau cursuri de infirmieri/ingrijitori varstnici
- certificat de calificare in domeniu Care Certificate- daca nu il aveti trebuie sa urmati cursul la sosire, fiind platit in avans de angajator (se ramburseaza pe durata contractului)


DESCRIEREA FIRMEI

BRG este agentie de recrutare a fortei de munca infiintata in 2005, implicata in dezvoltarea programelor de schimb cultural si experienta practica: au pair, career training, work and travel, step up etc in tari precum: Grecia, SUA, Anglia, Canada, Germania. Noi iti vom oferi o experienta de viata pornind de la propria noastra experienta.