Consultanti vanzari pt cele mai renumite magazine de obiecte sanitare din U.K (MAREA BRITANIE si IRLANDA DE NORD) - FARA COMISIOANE! Garantam cele mai bune salarii de pe piata! Plecari rapide si sigure. De 15 ani efectuam plasamente in strainatate!

BANCA DE JOBURI

09-03-2016 | EXPIRA LA 09-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- NU PERCEPEM TARIFE DE MEDIERE !!! NU EXISTA COSTURI ASCUNSE !!!
- DOAR ACUM AI SANSA SA PLECI LA MUNCA FARA NICI UN COST.
- ORICINE CUNOASTE LB. ENGLEZA SE POATE ANGAJA !
- OFERIM GARANTIA CALITATII SERVICIILOR AGENTIEI NOASTRE PRIN CEI PESTE 15 ANI DE EXPERIENTA IN RECRUTAREA SI PLASAREA PERSONALULUI IN STRAINATATE.

Acest proiect se adreseaza tuturor persoanelor cunoscatoare a limbii engleze la nivel conversational, interesate sa lucreze in domeniul vanzarii produselor si instalatiilor sanitare, in cadrul celor mai mari lanturi de magazine de specialitate din Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord (UK) al Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, domeniu foarte bine platit.

Toate persoanele interesate sa lucreze in acest domeniu beneficiaza de formare profesionala la locul de munca, de traininguri intensive si cursuri de specialitate oferite de companiile angajatoare.

AVANTAJELE PROGRAMULUI:
a) Plasamentele se realizeaza in unul din cele peste 150 de magazine din cadrul celor mai mari retaileri in materie de produse si instalatii sanitare de pe teritoriul UK;
b) De regula se lucreaza 40 ore / saptamana; 5 zile/saptamana; 2 zile de odihna/saptamana;
c) Toti candidatii vor avea acces la un stagiu de pregatire intensiva platit integral de angajator (training si cursuri de specialitate), in primele 12 saptamani de munca (angajatul este platit pe perioada traingului la tarif orar normal);
d) Contract de munca pe perioada nedeterminata, primele 6 luni de munca perioada de proba;
e) Cazare pre-platita si organizata de catre angajator inaintea sosirii in UK; De regula, angajatorul suporta costul depozitului asociat cu inchirierea si contribuie partial la costul chiriei in primele 3 luni de munca;
f) Acces la plan de cariera;
g) Salariul porneste de la 6, 70 GBP (lire sterline) / ora + comision din vanzari;
h) Crestere salariala din Aprilie 2016 la 7,20 GBP (lire sterline) / ora;
i) Posibilitati exceptionale de castig: salariul mediu inregistrat/consultant vanzari este de 23000 GBP (lire sterline)/an, cel mai mare salariu inregistrat de un consultant in vanzari este de peste 50000 GBP (lire sterline)/an;
j) Concediu platit: 28 de zile / an
k) Acces la schema de pensionare, acces la discounturi, stimulente in functie de vanzari;
l) Candidatii care opteaza pentru acest program au beneficiul de a incepe munca intr-un sector de activitate foarte stabil, foarte placut, dinamic si in continua dezvoltare in UK, putand accesa castiguri financiare foarte bune si alte satisfactii profesionale;
m) Sprjin in deschiderea contului bancar si asistenta in vederea aplicarii si obtinerii NINO;
n) Preluarea de la aeroport sau oferirea unui itinerariu pana la cazare/punctul de lucru decontat de angajator;
o) Nu se percepe comision de mediere.


CERINTE

RESPONSABILITATI:
- consilierea cumparatorilor in alegerea produselor necesare.
- vanzarea obiectelor si instalatiilor sanitare.
- Toti candidatii, in primele 12 saptamani de munca, sunt pregatiti intensiv la locul de munca si in afara acestuia, acesta fiind platit la tarif orar normal. Candidatii trebuie sa participe la toate trainingurile ce se vor derula in interiorul magazinului cat si la cursurile de specialitate ce se vor realiza in afara acestora.
- respectarea si aplicarea procedurilor de lucru ale companiei angajatoare.


BENEFICII OFERITE

CASTIG:
- Salariile pornesc de la 6,70 GBP /ora + comision din vanzari.
- Datele de plata sunt fixate de fiecare magazin in parte, de regula salariul se plateste lunar, in ultima zi de vineri a fiecarei luni.
- Acces la schema de pensionare, acces la discounturi, stimulente in functie de vanzari.
- ore suplimentare disponibile
- Angajatorul poate decide cresteri salariale si/ sau promovari in cariera in functie de performantele angajatului.
- Prima crestere salariala are loc in Aprilie 2016, indiferent de performante, rata orara fiind crescuta la 7,20 GBP/ora.

PROGRAMUL DE LUCRU:
- Se lucreaza 40 ore/ saptamana, minim 5 zile/ saptamana.
- 2 zile libere/ saptamana.

CAZAREA:
- De obicei angajatorii ofera acest sprijin candidatului inaintea sosirii sale in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, prin organizarea tuturor formalitatilor cu cazarea. De regula, angajatorul contribuie pentru primele 3 luni la chiria lunara cu 125 GBP din totalul chiriei lunare care poate fi pana la 400lire sterline/luna cu deducerea diferentei ramase de plata din salariu si cu plata integrala a depozitului asociat inchirierii (angajatorul face inspectii periodice pentru verificarea conditiilor de cazare);
De regula, la cazare vor locui maxim 8 colegi /proprietate.

MASA:
Asigurarea hranei este responsabilitatea exclusiva a angajatului. Cazarile sunt dotate cu bucatarie proprie.

COSTURI CANDIDAT:
- NU se percepe tarif de mediere
- Se percepe tarif inscriere returnabil integral dupa sustinerea interviurilor de angajare
- Bilet de avion

DOCUMENTE SOLICITATE LA INSCRIERE:
- CV limba engleza + poza cu zambet
- Copie ultima diploma de studii
- Copie pasaport / Copie C.I

Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostri:

Telefon: 0376.444.555
Adresa: Str. Vulturului, nr. 4B, parter, Brasov
Site web: www.bancadejoburi.ro
Prezentare detaliata a programului de munca: http://www.bancadejoburi.ro/content/view/vanzatori-magazine-sanitare-anglia

RECOMANDA ACEST POST:
Aveti prieteni, rude sau alte cunostinte interesate de un loc de munca in strainatate? Considerati ca ar fi interesate de programul nostru de munca in Anglia? Va invitam sa le transmiteti mai departe informatiile pentru a ne putea contacta pentru inscriere. Pentru fiecare candidat recomandat de dvs. si care pleaca prin unul din programele noastre de munca veti castiga pe loc 200 RON (*aceasta oferta este supusa unor termene si conditii).

Va multumim si va dorim mult succes!

Cu prietenie,
Banca de Joburi


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .