COMPANIE DE PRODUSE COSMETICE din ANGLIA cauta COLABORATORI

Business Activ Consult

03-11-2015 | EXPIRA LA 03-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ce trebuie sa faceti??
• Sa vindeti produse cosmetic
Ce beneficii aveti:
- Venitul minimum garantat este de 750 lire pe luna pentru primele 6 luni sau comision intre 15-30% una dintre cele 2 variante care este mai mare.
- Incepand din a saptea luna se ofera doar comision din vanzari 15% -30% bonusuri procentuale in functie de vanzarile dvs. in fiecare zi. Datorita faptului ca sunteti platit dupa prima luna pe baza de comision incasarile dvs vor fi in functie de cat vindeti dvs, cu cat vindeti mai mult cu atat incasarile sunt mai mari.


CERINTE

- Cazare: Apartamentele sunt confortabile si includ :TV, cablu, calculator si acces la internet in cele mai multe apartamente, precum si toate echipamentele necesare electrice. Ratele de inchiriere sunt de 75 – 85 lire sterline pe saptamana cu toate cheltuielile incluse. Cheltuielile sunt incluse si sunt deduse direct din salariu. Doua persoane cel mai mult intr-o camera. Pentru primii 100 de candidati angajatorul va lua costul la cazare pe prima luna dupa a treia luna lucrata in cadrul Companiei.
- Beneficiati de o perioada de training. / Training-ul de formare profesionala respectiv Tehnica Vanzarii de Produse si Procedura de Lucru, se va desfasura in centre comerciale. Veti face simulari cu managerul magazinului.


DESCRIEREA FIRMEI

Business Activ Consult este o firma de consultanta in domeniul afacerilor si resurselor umane.

Serviciile noastre sunt special concepute pentru a se adapta tuturor solicitarilor intr-o piata in continua dezvoltare in care concurenta este din ce in ce mai acerba iar nevoia promovarii valorilor este in continua crestere.