Bone/Baby-Sitter la familii din Anglia

BANCA DE JOBURI

23-12-2014 | EXPIRA LA 02-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa lucrezi in Anglia? Banca de Joburi iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Orice femeie care cunoaste limba engleza la un nivel minim de conversatie, poate sa fie plasata de catre agentia noastra in cadrul unei familii din Anglia.

Programele de Bone/Baby-Sitter/Au Pair sunt extrem de cautate, deoarece ofera posibilitatea femeilor care au o varsta destul de inaintata si care isi gasesc destul de greu un loc de munca, sa inceapa munca in Marea Britanie la o familie gazda.


CERINTE

Avantajele programelor Bone/Baby-Sitter/Au Pair:
- La aceste programe se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"
- Nu este nevoie sa aveti experienta in ingrijirea copiilor;
- Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiilor gazda, avand astfel posibilitatea sa economisiti mai multi bani;
- Se lucreaza intre 5 – 12 ore/zi si se castiga o remuneratie intre 70-400 lire sterline/saptamana (remuneratia se plateste saptamanal);
- Sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, urmand cursuri de invatare/perfectionare la diverse institutii de invatamant din zona unde veti locui;
- O experienta extraordinara care oferă şansa candidatilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care vor locui;
- Stabilitate economica.
- Plecari rapide in maxim 2 saptamani de la inscriere;
- Sprijin din partea companiei pentru efectuarea dosarului de acceptare, precum si suport in organizarea plecarii.

Profita de ocazie acum! Locurile sunt limitate! Aceasta este sansa dumneavoastra de a pleca repede si de a lucra legal in strainatate.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .