Assistenti Medicali NHS Anglia Chichester

NEU Professionals

09-09-2014 | EXPIRA LA 11-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

NEU Professionals, agentie cu sediul in Londra, recruteaza asistenti medicali romani pentru un Grup de Spitale Publice din Anglia, Western Sussex Hospitals NHS Foundation Trust, pentru urmatoarele departamente:

BLOC OPERATOR
CHIRURGIE
TERAPIE INTENSIVA
URGENTA
PEDIATRIE
MEDICINA GENERALA

Western Sussex Hospitals NHS Foundation Trust (WSHFT) este format din 3 spitale situate in Chichester (St Richard’s), Shoreham (Southlands) si Worthing.
WSHFT are un numar de 6000 de angajati si a obtinut statutul de "Foundation Trust" care permite consiliului de administratie sa isi exprime propria viziune, sa intreprinda o strategie de investitii bine planificate si sa investeasca in viitor.
Reputatia acestui impresionant grup a fost imbunatatita printr-un raport de succes cu privire la calitatea ingrijirii oferite, intreprins in Aprilie 2013.

WSHFT va ofera:
- Salar band 5 estimat intre £21,388 si £27,901 brut anual (sumele citate in lire sterline )
- 6 saptamani de cazare gratuita
- 6 saptamani de formare si integrare (in aceasta perioada veti fi platit Band 3 £19,268)
- Contracte permanente in regim full time plus posibilitatea de a face ore extra
- Rate suplimentare pentru turele de noapte si sambata +30%, duminica si sarbatori +60%
- Orar mixt de 37,5 ore saptamanale
- Suport in processul de relocare al familiei
-Voucher pentru ingrijirea copiilor
- Flexibilitate orara pentru parinti
- Plata de 27 de zile de concediu
- Excelente oportunitati de dezvoltare profissionala
- Plan de pensii foarte bun, licenta de maternidade si paternitate, reduceri la magazinele locale si restaurante

Ce va face WSHFT pentru tine?
• WSHFT acorda o atentie deosebita la dezvoltarea personalului, promovand dezvoltarea carierei continua prin intermediul programelor universitare, formari interne si conferinte
• WSHFT ofera oportunitati pentru cei care doresc sa progreseze in management sau alte roluri de specialitate in asistenta medicala
• WSHFT recunoaste eforturile personalului cu recompense cu premii STAR. Cel mai important, ofera un mediu de lucru prietenos si de sustinere, un sentiment puternic de comunitate.

Pentru ca hotararea de a lucra si de a locui in alta tara se pare sa fie una dintre cele mai grele hotarari pe care le-ati luat, avand in vedere ca procesul intre aceasta hotarare si integrarea in noua cultura si maniera de a lucra necesita efort,dedicatie si energie din partea tuturor partilor implicate, va asiguram asistenta pe toata durata programului, asa ca nu ezitati sa ne contactati!
Daca sunteti interesati si doriti sa aflati mai multe informatii despre oferta si processul de recrutare, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs. in limba engleza la:
a.demianciuc@neuprofessionals.com



IMPORTANT:
NEU Professionals nu percepe nici un fel de taxa sau comision candidatilor, nici inainte si nici dupa obtinerea locului de munca in Marea Britanie!

NEU Professionals Limited 
Registered Address: Third Floor, 207 Regent Street, London, W1B 3HH, United Kingdom | Company Registration Number 8814670 | Website www.neuprofessionals.com |


CERINTE

Candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Inregistrati in NMC sau in proces de inregistrare.
-Experienta de minim 2 ani in domeniu ( bloc operator / pre-post operator sau terapie intensiva)
-Cunostite de limba engleza minim nivel B2


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o agentie britanica specializata in recrutarea de personal medical din toate tarile Uniunii Europene. Nucleul afacerii noastre este recrutarea de asistenti medicali pentru diverse grupuri de nursing homes de prestigiu si Spitale Publice ( NHS ) din sudul Angliei .
In momentul de fata dorim sa extindem serviciile noastre si în Romania, deoarece, incepand de la 1 ianuarie 2014, nu va mai fi necesara obtinerea unui permis de munca pentru asistentii medicali care doresc sa lucreze in Marea Britanie.

Scopul nostru este de a va indruma si a va deschide un nou drum spre o cariera care sa reflecte propriile dvs. ambitii și planuri si speram sa fim în masura sa va ajutam atat acum cat si pe viitor. Suntem foarte mandri de feedback-ul primit din partea candidatilor si va invitam sa vizitati rubrica de “ testimonials” de pe site-ul nostru www.neuprofessionals.com



Suntem disponibili 24/7 sa discutam despre planurile dvs. de viitor si asteptam cu nerabdare sa ne contactati !



NEU Professionals

www.neuprofessionals.com