asistenti medicali UK - interviuri webcam 29 octombrie 2014

BRAINS CONSULTING

15-10-2014 | EXPIRA LA 14-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

ATENTIE!!! Firma BRAINS CONSULTING NU PERCEPE NICIUN FEL DE COMISION DE LA CANDIDATI!!!

Angajatorul din Marea Britanie - - un prestigios lant privat de centre de batrani din UK, recruteaza asistenti medicali generalisti pentru 4 din locatiile sale din Anglia:
Dorset (sud)
Norfolk (est)
Bedfordshire (est)
Cheshire (vest)

Interviurile vor avea loc pe webcam, in ziua de 29 Octombrie 2014.
Nr. Posturi oferite: 20


CERINTE

Asistentii medicali trebuie sa aiba minim 6 luni experienta! (se va lua in considerare si voluntariatul efectuat dupa terminarea studiilor).

Asistentii medicali trebuie sa aiba demarate procedurile de inregistrare la NMC (sa aiba PRN) SAU sa aiba déjà obtinut PIN Number.

Cunostinte bune de limba engleza. Acest aspect este foarte important, toti candidatii in timpul interviului vor avea de completat un chestionar.


BENEFICII OFERITE

Durata contractului: 1 an

Salariu & Beneficii: Salariu brut / ora: incepand cu £13.50 in funcie de experienta si locatie. Salariul se va putea renegocia dupa 6 luni.

Salariile vor creste periodic, in functie de performanta, pana la £17.50 / ora

Optinea de a incepe lucrul in UK – ca si carer -, inainte de primirea PIN Number de la NMC. (salariul va fi in aceasta perioada de £7 – 8 /ora.

Se va calatori in grup in UK, veti fi asteptat la aeroport si preluati catre locatia jobului

Training La sosirea in UK, inainte de inceperea job-ului, angajatorul va oferi un curs de pregatire la una din locatiile centrului de formare pe care il detine. Toate cheltuielile legate de training si cazare din perioada cursului vor fi suportate de angajator.

Numar de ore lucrate/sapt: Min. 36

Transport si cazare: PACHET DE RELOCARE IN VALOARE DE £1000. ACEST PACHET ACOPERA COSTURILE CU BILETUL DE AVION, GARANTIA SI CAZAREA PE PRIMA LUNA. (aceasta suma va fi rambursata de catre angajat in primele 6 luni).

Angajatorul ofera suport in gasirea unei cazari in zona job-ului.

Costul cazarii este suportat de catre angajat.
In general, o cazare (1 camera si baie proprie) este de 250 – 300 / luna.

Bonus de £ 500 la sosirea in UK (pentru acoperirea cheltuielilor cu masa, etc). Acest bonus este NERETURNABIL!

Bonusuri salariale: la sfarsitul primului an – salariul pe 2 saptamani, la sfarsitul celui de-al 2-lea an – salariul pe 1 luna.


DESCRIEREA FIRMEI

Brains Consulting este o firma acreditata de consultanta in resurse umane, specializata pe servicii de personal: recrutare si selectie de personal, consultanta in resurse umane si executive search.

Brains Consulting ofera in special locuri de munca in strainatate in domeniile: medical, IT si inginerie.