Asistenti Medicali Spitale Publice din Anglia/ Interviuri in Romania

NEU Professionals

28-10-2014 | EXPIRA LA 27-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutare Asistenti Medicali pentru Spitale Publice NHS si Case de Ingrijiri Medicale din Marea Britanie

Interviuri prezentiale în curand în România!

NEU Professionals Limited este o agenție britanica de recrutare, cu sediul în Londra si înregistrată în Anglia cu numărul 8814670.

Avem la dispozitia dvs. posturi vacante pentru Spitalele Publice NHS din Cambridge, Guernsey, Chichester și peste mai mult de alte 10 Spitale NHS localizate în Sudul Angliei .
De asemenea avem privilegiul de a colabora cu companii medicale private foarte cunoscute și prestigiate ca de exemplu: Bupa, Carebase, Orders of St John´s Trust și multe altele.
Toate contractele sunt permanente (pe termen nedeterminat) , în regim full-time și vor fi semnate direct cu angajatorii din Marea Britanie.

Interviurile se vor desfasura în doua etape:
- Prima etapa susținerea pre-interviului prezential în Romania cu managerii britanici ai agenției NEU Professionals
- A doua etapa este susținerea interviului final direct cu angajatorul sau reprezentantul spitalului prin Skype ( sau prezential în România )

Pentru a participa la pre-interviurile din România vă rugam sa ne trimiteți CV-ul dvs. detaliat în limba Engleza la :
a.demianciuc@neuprofessionals.com

*CV- ul dvs. trebuie sa fie cat mai complet, conținând detalii legate de experiență, specializări, caracteristicile spitalului in care lucrați , principalele dvs. activități și responsabilități în cadrul spitalului, precum și informații legate de statutul NMC și nivelul de limba engleza conversational.

IMPORTANT :NEU Professionals Limited nu percepe nici un fel de taxe sau comision candidatiilor, nici inainte si nici dupa obtinerea locului de munca!

Puteți vedea opiniile candidatiilor nostri pe pagina de website:
http://www.neuprofessionals.com/testimonials/candidates-testimonials/

Andi Demianciuc
Tel : 00351 912 964 654
E-mail: a.demianciuc@neuprofessionals.com
http://www.neuprofessionals.com/
https://www.facebook.com/NEUProfessionalsRO
NEU Professionals Limited
Third Floor, 207 Regent Street, London, W1B 3HH, United Kingdom


CERINTE

NMC


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o agentie britanica specializata in recrutarea de personal medical din toate tarile Uniunii Europene. Nucleul afacerii noastre este recrutarea de asistenti medicali pentru diverse grupuri de nursing homes de prestigiu si Spitale Publice ( NHS ) din sudul Angliei .
In momentul de fata dorim sa extindem serviciile noastre si în Romania, deoarece, incepand de la 1 ianuarie 2014, nu va mai fi necesara obtinerea unui permis de munca pentru asistentii medicali care doresc sa lucreze in Marea Britanie.

Scopul nostru este de a va indruma si a va deschide un nou drum spre o cariera care sa reflecte propriile dvs. ambitii și planuri si speram sa fim în masura sa va ajutam atat acum cat si pe viitor. Suntem foarte mandri de feedback-ul primit din partea candidatilor si va invitam sa vizitati rubrica de “ testimonials” de pe site-ul nostru www.neuprofessionals.com



Suntem disponibili 24/7 sa discutam despre planurile dvs. de viitor si asteptam cu nerabdare sa ne contactati !



NEU Professionals

www.neuprofessionals.com