ASISTENTI MEDICALI (NURSE) IN ANGLIA 0% COMISION

Wide Range Services and Consultancy

22-04-2016 | EXPIRA LA 22-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

CĂUTĂM ASISTENȚI MEDICALI (REGISTERED NURSE) ÎN CĂMINE DE BĂTRÂNI, MAREA BRITANIE (ANGLIA, SCOȚIA, WALES)

Persoanele care doresc să începe sau au început deja procesul de obținere a PIN-ului înregistrat la NMC pot fi plasate ca asistenți (salariu de £7.50 - £8 pe oră) în cămine de bătrâni până la sosirea cardului. Atunci, compania parteneră le va plasa în calitate de asistente medicale.

Responsabilitati:

• Folosind cunoștințele clinice / de expertiză, oferă un standard ridicat de îngrijire de specialitate pentru pacienți care se bazează pe o evaluare completă a indivizilor, consultând cu echipa multi-profesională.
• Elaborează planurile de îngrijire pe baza procesului de evaluare cu obiective realiste de asistență medicală cu pacienții, familia și echipa multi-profesională.
• Asigură toate resursele și este un mentor/sursă de învățare pentru personalul junior.
• Dezvoltează propria bază de cunoștințe, asigurând practici care sunt bazate pe dovezi și contribuie la consolidarea îngrijirii pacientului.
• Acționează ca un practician reflexiv, interogând practica clinică. Participă la revizuirea politicii și procedurii pentru a îmbunătăți rezultatele și calitatea serviciilor furnizate.
• Acceptă responsabilitatea personală pentru propria practică ca un asistent social (Registered Nurse) și lucrează în permanență conform Code of Conduct, Nursing & Midwifery Council (NMC). Respectă tot timpul regulile și procedurile companiei.


CERINTE

- Nivel de cunoaștere a limbii engleze - MEDIU!
- Voluntariat sau orice experiență de muncă în Geriatrie, Ingrijire Paliativa, Psihiatrie și Neurologie reprezinta un avantaj
- Atitudinea pozitiva,empatie, promptitudine
- Daca inregistrarea la NMC cel a fost începuta consta un avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Wide Range Services and Consultancy este înregistrat în Anglia și Wales cu sediul în Bognor Regis, Marea Britanie.

Avem posibilitatea să vă oferim locuri de muncă cu contract legal pe perioadă nedeterminată și cu cazarea/masa asigurată din prima zi.

Oferim sprijin în România și în Marea Britanie pe tot parcursul procesului de plasare și pe tot parcursul contractului de muncă.

Puteți aplica pentru următoarele locuri de muncă:

+ Locuri de muncă în domeniul Care +
- Asistent medical - Îngrijitor persoane în vârstă la domiciliu - Îngrijitor persoane în vârstă în cămine de bătrâni

* Locuri de muncă în domeniul HoReCa * - Recepționer - Bucătar Șef - Bucătar - Ajutor Bucătar - Barman - Ospătar - Asistent General - Personal Curățenie

~ Programul de Îngrijire Copii ~