Asistenti Medicali in UK – Nurse jobs in UK : Spitale si Azile – Salarii excelente + Beneficii [Fara Comision]

Fronterra Recruitment

26-05-2015 | EXPIRA LA 25-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Fronterra Recruitment, agentie de recrutare britanica, cauta 30 de asistente medicale pentru a lucra in spitale NHS/ clinici private si 50 de asistente pentru a lucra in care home-uri.
Spitalele NHS/ clinicile private se afla in Londra, Birmingham si Manchester.
Salariul este cuprins intre £13 si £16/ora.
Care home-urile sunt situate in mai multe zone, precum imprejurimile Londrei, Devon, Birmingham, Cambridge, Wales, Surrey etc.


CERINTE

Salariile variaza de la £13 la £16/ora.
Angajatorul va ofera cazare la pretul de £250 - £300/luna (utilitatile incluse).
De asemenea, veti beneficia de: bilet de avion platit, veti fi intampinat la aeroport de catre angajator, imprumuturi pana la primul salariu, asistenta cu documentele din Marea Britanie, cum ar fi NINo, cazier britanic, cont bancar.
NU percepem comision!
Pentru a fi selectat trebuie sa vorbiti limba engleza la nivel conversational si sa aveti numarul PIN de la NMC. Acceptam si asistente care sunt in curs de inregistrare la NMC sau care planuiesc sa aplice.
Oferim asistenta gratuita in obtinerea PIN-ului.


DESCRIEREA FIRMEI

Fronterra Recruitment is a UK based international recruitment agency. We recruit and place quality candidates across countries spawning over 3 continents in a vast range of industries ranging from hospitality to construction and from healthcare to accountancy. We passionately strive to provide our clients with a first class recruitment service, and to serve our candidates with an honest, transparent and ultimately rewarding approach.

We do not under any circumstances charge candidates a recruitment fee.