Asistenti medicali doriti in UK

Active Care Consultancy

10-02-2014 | EXPIRA LA 12-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Active Care Consultancy va oferă șansa sa lucrati in UK pentru cele mai renumite companii care oferă îngrijiri medicale si de întreținere a nevoilor personale necesare celor suferinzi.
Daca sunteți interesați si dețineți un PIN număr in UK/ înregistrați cu NMC si doriti mai multe detalii trimiteti un CV in limba engleză la adresa de e-mail afisata sau ne puteti contacta direct la numarul de telefon afisat.
Interviurile vor avea loc inițial on-line (skype) imediat ce CV-ul a fost primit si verificat.
NB:Nu percepem comision pentru asistenti medicali/infirmieri.Contracte legale direct cu angajatorii!


CERINTE

Obligatoriu cel putin 6 luni de experienta ca asistent medical
• Cunostinte medii spre avansat de limba engleza scris si vorbit
• Inregistrare la NMC PIN no / In curs de inregistrare la NMC
• Fara abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca
• Studii recunoscute: La acest loc de munca pot aplica asistentii medicali care au absolvit fie Facultatea de 3 ani, sau colegiu de 3 ani, scoala postliceala. De asemenea se incadreaza si asistentii medicali cu 2 ani de liceu sanitar plus un an de echivalare.
• Acte dovedidoare : Diploma de Asistent Medical Generalist + Certificat de Conformitate sau recomandare de la Ministerul Sanatatii,Certificat de Membru la OAMMR


DESCRIEREA FIRMEI

Established in 2013, Active Care Consultancy is a growing and thriving recruitment, career advice and consultancy company, providing Nurses, Carers and Homecare Assistants to private and public sector organisations. Our aim is to provide a tailored high quality service at a competitive rate and meet the demands of hospitals, nursing homes, private homes and homecare services within the community.