ASISTENTI MEDICALI ANGLIA NHS(SPITALE) SI AZILE

S.C Brit-Ro Consultancy SRL

19-02-2015 | EXPIRA LA 21-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam asistenti medicali pentru 3 clienti din Marea Britanie pentru:
-Spitale NHS - asistenti medicali generalisti cu si fara experienta pentru urmatoarele departamente: Cancer Services, Cardiology, General Surgery, Children’s services, Dermatology, ENT, Emergency Medicine, Endocrinology, Gastroenterology and Hepatological Services, GUM,General Medicine, Care of the Elderly, Gynaecology, Haematology, Cardiac, Ophthalmology,
Neurology, Respiratory Medicine, Urology
- Azile de batrani Care Homes si Nursing Homes £13-£15/ora Salariul lunar va fi cuprins intre £2000-£2700
- posibilitate incepere ca si Senior Carer pentru asistentii care au trimis dosarul NMC si au efectuat prima plata
- posibilitate obtinere job dupa efectuarea celei de-a doua plati NMC
- asistentii medicali fara experienta care doresc sa lucreze in spitale vor beneficia de o perioada de practica platita- perceptorship
Salarizare: £13-£15/ora, minim 40 de ore, posibilitate efectuare ore suplimentare - pana la 40
Salarizarea NHS- spitale £21500-£27,000 anual, facilitati speciale oferite de NHS, bonusuri, concediu platit 28 zile anual, ore suplimentare platite conform unei scheme de salarizare a sistemului medical de stat NHS; inscriere pensie NHS
- Zbor gratuit UK
- Chirie asigurata de angajator, platita de angajator in avans pentru 1-2 luni ( in functie de angajator si oferta specifica)
- bonus de relocare


CERINTE

• Studii de asistent medical incheiate si drept de practica valabil
• Limba straina: Engleză: incepand de la nivel mediu B1 ( minim) test gratuit Ipass
• In curs de inregistrare cu NMC
• Angajatorul este deschis si la absolventi din 2013-2014 fara experientã. Pot aplica si absolventii 2014 fara diploma, in baza certificatului de absolvire emis de scoala postlicealaDupa trimiterea CV-ului unul dintre recruiterii nostri va va contacta pentru a discuta aplicatia dvs, oferta pentru care doriti sa aplicati, pasii aplicarii. Urmeaza apoi sa sustineti 2 interviuri urmand apoi sa primiti oferta de angajare din partea angajatorului. In functie de stadiul la care sunteti cu aplicatia PIN, oferta pe care o doriti, putem sa obtinem o oferta pentru dvs in mai putin de 1 saptamana.
Studii: Postliceală
Limbă străină: Engleză: Mediu;
Se acceptă CV în limba: engleză


BENEFICII OFERITE

Firma noastra nu percepe taxe si comisioane din partea candidatilor, lucrand in parteneriat cu peste 27 de angajatori din sistemul de sanatate de stat si privat din UK- spitale NHS, spitale private si azile de batrani.Asistentii medicali care nu au inceput demersuri pentru obtinerea PIN-ului pot fi asistati de biroul nostru din Romania, gratuit, in baza unui contract de colaborare si plasare gratuit semnat cu firma noastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Brit-Ro Consultancy este prima firma din Romania cu experti romani din Anglia in domeniul recrutarii, relocarii si consultantei. Firma a fost infiintata pentru a asista aplicanti din Romania cu servicii complete necesare unei relocari de succes.Fondatorii Brit-Ro Consultancy au impreuna o experienta cumulata de 25 de ani in Anglia, de aceea nu exista nici o intrebare fara raspuns pentru noi in ceea ce priveste mutarea si gasirea unui loc de munca in Anglia.Expertiza profesionala a membrilor Brit-Ro Consultancy in domenii precum recrutare, plasare de forta de munca in Anglia, imigrari, consultanta de afaceri, consultanta pentu cetateni romani aflati in Anglia, traduceri autorizate, consiliere profesionala ne ajuta sa oferim un produs unic pe piata.

Contractele de munca pe care le vom media intre aplicanti si angajatori indeplinesc toate criteriile impuse de legislatia britanica pentru protectia muncitorilor.