Asistenti Medicali Anglia NHS ( Bonus £ 500 )

NEU Professionals

22-10-2014 | EXPIRA LA 21-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

NEU Professionals recruteaza asistenti medicali romani pentru Surrey and Sussex Healthcare NHS Trust (SASH) din Anglia pentru urmatoarele departamente:
MEDICINA GENERALA
TRIAJ
Grupul Surrey si Sussex Healthcare NHS Trust (SASH) a fost infiintat la 1 aprilie 1998 prin fuziunea spitalelor East Surrey Healthcare NHS și Crawley Horsham NHS Trust.
Este unul dintre cei mai mari angajatori locali cu aproximativ 3.500 de angajați care furnizeaza servicii de asistenta medicala pentru o populație în creștere de aproximativ 535.000.

SASH ofera candidatilor:
- Salariu band 5 £22,551 brut anual plus 5% indemnizatie pentru cazare (fiind o zona mai scumpa).
- Oferta relocare de £500 lire sterline
- Contracte permanente, full time plus posibilitatea de a face ore extra
- Rate extra +30% pentru turele de noapte si Sambata si + 60% Duminica si sarbatori
- Orar mixt de 37,5 ore saptamanale
- Spitalul va plati, de asemenea, într-o formă de împrumut, prima lună de chirie + depozit pentru casa / camera , urmand ca suma totala sa fie recuperata pe parcursul a 9 luni din salariu
- Sprijin in processul de relocare al familiei
- Voucher pentru ingrijirea copiilor
- Flexibilitate orara pentru parinti
- Plata de 27 de zile de concediu
- Excelente oportunitati de dezvoltare profissionala
- Foarte bun plan de pensii, licenta de maternidade si paternitate, reduceri la magazinele si restaurantele locale.

Interviuri sustinute prin Skype!

Pentru ca hotararea de a lucra si de a locui in alta tara se pare sa fie una dintre cele mai grele hotarari pe care le-ati luat, avand in vedere ca procesul intre aceasta hotarare si integrarea in noua cultura si maniera de a lucra necesita efort,dedicatie si energie din partea tuturor partilor implicate, va asiguram asistenta pe toata durata programului, asa ca nu ezitati sa ne contactati!
Daca sunteti interesati si doriti sa aflati mai multe informatii despre oferta si processul de recrutare, va rugam sa trimiteti CV-ul dvs. in limba engleza la:
a.demianciuc@neuprofessionals.com

IMPORTANT:
NEU Professionals nu percepe nici un fel de taxa sau comision candidatilor, nici inainte si nici dupa obtinerea locului de munca in Marea Britanie!

NEU Professionals Limited
Registered Address: Third Floor, 207 Regent Street, London, W1B 3HH, United Kingdom | Company Registration Number 8814670 | Website www.neuprofessionals.com |


CERINTE

Inregistrare sau in proces de inregistrare NMC www.nmc-uk.org


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o agentie britanica specializata in recrutarea de personal medical din toate tarile Uniunii Europene. Nucleul afacerii noastre este recrutarea de asistenti medicali pentru diverse grupuri de nursing homes de prestigiu si Spitale Publice ( NHS ) din sudul Angliei .
In momentul de fata dorim sa extindem serviciile noastre si în Romania, deoarece, incepand de la 1 ianuarie 2014, nu va mai fi necesara obtinerea unui permis de munca pentru asistentii medicali care doresc sa lucreze in Marea Britanie.

Scopul nostru este de a va indruma si a va deschide un nou drum spre o cariera care sa reflecte propriile dvs. ambitii și planuri si speram sa fim în masura sa va ajutam atat acum cat si pe viitor. Suntem foarte mandri de feedback-ul primit din partea candidatilor si va invitam sa vizitati rubrica de “ testimonials” de pe site-ul nostru www.neuprofessionals.com



Suntem disponibili 24/7 sa discutam despre planurile dvs. de viitor si asteptam cu nerabdare sa ne contactati !



NEU Professionals

www.neuprofessionals.com