Asistenti Medicali Anglia/ Londra

Sinergy Group

19-12-2014 | EXPIRA LA 18-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Synergy Medical cooperează actualmente cu Fundația Trust a sistemului național britanic de sănătate – NHS - Kings College Hospital, unul dintre cele mai mari și active spitale universitare. Fundația Trust are un profil puternic de servicii locale, deservind la Londra sectoarele: Lambeth, Southwark, Lewisham și Bromley.

Kings este una dintre fundatiile trust de primă importanță pentru NHS. Spitalul este furnizor de servicii locale, un centru de îngrijire specializată, precum și un spital universitar de talie mondială. Actualmente spitalul este unul dintre cei patru parteneri ai Centrului Academic de Stiinte în Sănătate, care colaborează la nivel mondial în domeniul de cercetare, având viziunea să devină cel mai bun campus de cercetări în sănătate din Europa.

Spitalul furnizează servicii generale și specializate pacienților săi în sudul Londrei. De asemenea, coordonează și face parte din alte centre regionale pentru traume, screening mamar, diabet, fibroză chistică, atac cerebral, ficat și multe altele.

Obiectivul nostru curent este să recrutăm un număr de Asistenți medicali în săli de operație din nou-obținutul de trust local în Bromley, Princess Royal University Hospital (PRUH). PRUH dispune de 6 săli de operație principale și 2 săli suplimentare obstetricale, care funcționează 24 de ore pe zi, deservind intervenții chirurgicale alese și de urgență de diverse profiluri printre care traumă, ortopedie, urologie, ginecologie, ORL și chirurgie generală. Sălile de operații oferă asistență pacienților aduți cât și copiilor. Personalul angajat va lucra în diverse schimburi, pentru a acoperi cele 24 de ore de asistență medicală în care operează spitalul, inclusiv schimburi de zi (zile lucrătoare ori sfârșit de săptămână) între orele 08:00 și 18:00 sau 8:00 și 20:00 ori schimburi de noapte (nopti lucrătoare ori sfârșit de săptămână) între orele 20:00 și 08:00.


CERINTE

Candidații ideali vor avea cel puțin 6 luni de experiență de muncă în asistență medicală în săli de operație, însă, această experiență poate fi acumulată în trecut. Funcțiile vacante pentru care recrutăm sunt de Banda 5 RGN și înregistrarea cu NMC este esențială. De asemenea, am vrea să aplicați, dacă actualmente sunteți în proces de obținere a înregistrării dumneavoastră. Banda salarială a trustului este între £21,478 și £27,901 anual, însă, deoarece experiența dumneavoastră de asistență medicală în săli de operație contează, salariul poate fi negociat. De asemenea, veți putea obține beneficii adiționale în cazul în care urmează să vă transferați în Regatul Unit pentru prima dată.

Vom întreține interviuri inițiale prin Skype pentru candidați potențiali iar din momentul în care veți fi identificat drept o persoană potrivită, veti fi invitat la spital pentru ziua de evaluare clinică. Aceasta va oferi managerilor angajatori posibilitatea să vă intervieveze oficial și în același timp să faceți o excursie prin spital și să înțelegeți mai bine potențialul dumneavoastră rol.


BENEFICII OFERITE

Personalul va beneficia de suportul unei structuri clinice fantastice și de un număr de oportunități de dezvoltare și formație, inclusiv:
- Încorporare (corporativă și locală pentru novici)
- Lecții/departament și întâlniri în grup lunare de o jumătate de zi
- Suport de echipă pentru dezvoltare practică
- Evaluare a primelor 3 luni a novicelui – planuri individuale de dezvoltare personală, document de competență și evaluare
- Evaluare anuală
- Oportunități de educație: zile de studiu în spital, partener academic în stiințe de sănătate cu Kings College London, Guys și St Thomas NHS Foundation Trust, zonă de învățare pentru studiul independent
- Programe cu mentori și colegi
- Practică pentru personalul nou calificat


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de recrutare internationala, recruteaza asistenti medicali din Spania,Portugalia si mai nou din Romania.
Prima venire la Bucuresti va fi in februarie, cei ce vor trece interviul vor intra in posesia contractului de munca in aceeasi zi.
Daca aveti mai mult de 2 ani experienta in spital si nivel mediu de lb engleza, va rog sa nu ezitati sa trimiteti CV ul.