Asistente Medicale - Nurses Anglia

Adept Human Resources

06-08-2015 | EXPIRA LA 05-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele dumneavoastra responsabilitati la locul de munca vor fi urmatoarele:
- administrarea tratamentelor pe cale orala sau injectabila
- masurarea si monitorizarea functiilor vitale
- pansarea escarelor
- oferirea primului ajutor in situatii de urgenta
- comandarea medicamentelor
- oferirea de suport moral rezidentilor in vederea stabilirii unor relatii cat mai apropiate cu acestia


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:
- Detinerea calificarii de ASISTENT MEDICAL GENERALIST (nu sunt acceptate diplomele care indica specializarea in pediatrie)
- Minim 2 ani experienta in spitale sau azile de batrani (ce poate dovedita cu carte de munca sau contract)
- PIN valid eliberat de NMC (Nursing and Midwifery Council) sau disponibilitatea de a lucra ca si "Care Assistant" in perioada de 2-3 luni pana la obtinerea PIN-ului (va ajuta la imbunatatirea limbii engleze)
- Un nivel acceptabil (bun) de limba engleza (comunicare si scris);
- Abilitatea de a demonstra pasiune si daruire pentru a oferi servicii exceptionale, la un standard ridicat;
- Posibilitatea de a oferi cel putin doua recomandari de la fosti angajatori (pot fi de la acelasi angajator dar persoane diferite, in engleza sau romana + traduceri legalizate);


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro