Asistente Medicale - Marea Britanie - fara comision, transport gratuit, cazare asigurata si prima instalare

G&G Recruitment

16-04-2015 | EXPIRA LA 16-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

ELITE HEALTH CARE JOBS UK

POSTURI DISPONIBILE: Registered General Nurse si Trainee General Nurse - Senior Care Assistant - Care Assistant

ELITE HEALTH CARE JOBS UK este singurul program care asigura tuturor asistentilor medicali generalisti care indeplinesc criteriile de selectie un job sigur fara comision si relocare / acomodare in noul job fara niciun cost ! un program creat de specialisti cu experienta in domeniu pentru orice profesionist. Dorim ca experienta noastra si a partenerilor nostri sa vina in ajutorul tuturor celor interesati de un contract de munca serios si conditii de munca, cazare la nivel occidental .

DETALII PROGRAM: fara comision si taxe de administrare dosar ; bilet de avion platit de angajator; cazare asigurata de angajator inainte de inceperea contractului; 500 lire platiti in avans imediat ce ajungeti la angajator pentru cheltuieli de acomodare ; traininguri gratuite asigurate de angajator; asistenta obtinere dreptului de practica in UK (NMC – PIN number); asistenta permanenta online (telefon,skype, email, facebook) pentru informare si completare dosar, plasament personalizat; informare si consultanta gratuita; asistenta relocare; asistenta permanenta dupa angajare 24 de ore/24; garantie post plasament; interviuri prin skype sau la sediul companiei noastre; asistenta obtinere European Accesion Card, asistenta obtinere NINO, deschidere cont bancar.
Aplicantii care nu au NMC PIN number pot opta pentru o angajare temporara ca si trainee nurse pana la momentul obtinerii dreptului de libera practica; aceasta varianta este o solutie aleasa din ce in ce mai multi aplicanti pentru ca beneficiati de asistenta noastra pentru obtinerea PIN number si asigura o acomodare - adaptare mult mai rapida cu noul sistem medical si cu rolul/responsabilitatile noului job .


CERINTE

DETALII CONTRACT:
Contracte de munca pe o durata de 1-2 ani cu posibilitate de prelungire ; cazare asigurata; program de minim 40 ore/saptamana asigurate; overtime platit; program de lucru 5 zile pe saptamana, 8 ore/zi, ture de zi sau noapte; salarizare 22-32 k /an. Angajatorii sunt companii de prestigiu ( Four Seasons, Barchester, etc) cu care partenerii nostri au parteneriat de peste 15 ani .

CERINTE - CRITERII DE SELECTIE:
Interes de a lucra in UK pe o perioada de minim 1 an; experienta de minim 1-2 ani ca asistent medical generalist; ideal experienta anterioara in fizioterapie, psihologie, asistenta sociala, asistenta persoane cu dizabilitati; Certificat de conformitate de la Ministerul Sanatatii pentru asistenti medicali; engleza fluent constituie un avantaj.

PROFIL ANGAJATORI: camine de batrani rezidentiale (care homes & residential care homes) ; camine de ingrijire intensiva batrani (nursing homes); spitale pentru aplicantii cu experienta de minim 2-3 ani de munca in Marea Britanie ; Angajatorii sunt companii de prestigiu ( Four Seasons, Barchester, etc) , cu care partenerii nostri au parteneriat de peste 15 ani .





OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – IMMIGRATION – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS & NURSE JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSY ISLAND – USA - GREECE


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro
OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANCY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA – GREECE