Asistente Medicale - Marea Britanie - fara comision, transport gratuit, cazare asigurata si prima instalare

G&G Recruitment

18-11-2014 | EXPIRA LA 18-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam asistente medicale fara comision pentru angajare in Marea Britanie

ELITE HEALTH CARE JOBS UK este singurul program care asigura tuturor asistentilor medicali generalisti care indeplinesc criteriile de selectie un job sigur fara comision si relocare / acomodare in noul job fara niciun cost ! un program creat de specialisti cu experienta in domeniu pentru orice profesionist. Dorim ca experienta noastra si a partenerilor nostri sa vina in ajutorul tuturor celor interesati de un contract de munca serios si conditii de munca, cazare la nivel occidental .


DETALII PROGRAM: fara comision si taxe de administrare dosar ; bilet de avion platit de angajator; cazare asigurata de angajator inainte de inceperea contractului; 500 lire platiti in avans imediat ce ajungeti la angajator pentru cheltuieli de acomodare ; traininguri gratuite asigurate de angajator; asistenta obtinere dreptului de practica in UK (NMC – PIN number); asistenta permanenta online (telefon,skype, email, facebook) pentru informare si completare dosar, plasament personalizat; informare si consultanta gratuita; asistenta relocare; asistenta permanenta dupa angajare 24 de ore/24; garantie post plasament; interviuri prin skype sau la sediul companiei noastre; asistenta obtinere European Accesion Card, asistenta obtinere NINO, deschidere cont bancar.

Aplicantii care nu au NMC PIN number pot opta pentru o angajare temporara ca si trainee nurse pana la momentul obtinerii dreptului de libera practica; aceasta varianta este o solutie aleasa din ce in ce mai multi aplicanti pentru ca beneficiati de asistenta noastra pentru obtinerea PIN number si asigura o acomodare - adaptare mult mai rapida cu noul sistem medical si cu rolul/responsabilitatile noului job .


CERINTE

DETALII CONTRACT:
Contracte de munca pe o durata de 1-2 ani cu posibilitate de prelungire ; cazare asigurata; program de minim 40 ore/saptamana asigurate; overtime platit; program de lucru 5 zile pe saptamana, 8 ore/zi, ture de zi sau noapte; salarizare 22-32 k /an. Angajatorii sunt companii de prestigiu ( Four Seasons, Barchester, etc) cu care partenerii nostri au parteneriat de peste 15 ani .

CERINTE - CRITERII DE SELECTIE:
Interes de a lucra in UK pe o perioada de minim 1 an; experienta de minim 1-2 ani ca asistent medical generalist; ideal experienta anterioara in fizioterapie, psihologie, asistenta sociala, asistenta persoane cu dizabilitati; Certificat de conformitate de la Ministerul Sanatatii pentru asistenti medicali; engleza fluent constituie un avantaj.

CONTACT
Fiecare aplicant selectat in program va primi o brosura electronica cu informatii detaliate despre acest program.


OVER 14 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – IMMIGRATION – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS & NURSE JOBS
PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSY ISLAND – USA - GREECE


BENEFICII OFERITE

www.ihrc.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Hospitality HR specialists for Hotels, Restaurants, Catering, Casinos, Bars and Clubs, Tourism Agencies