ASISTENTE MEDICALE in ANGLIA - FARA COMISION

Fronterra Recruitment

13-02-2013 | EXPIRA LA 15-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma Fronterra Recruitment recruteaza asistente medicale pentru a lucra in azile de batrani din sudul Angliei cu contracte full time pentru minim un an fara a percepe comision candidatilor nici inainte si nici dupa angajare.

Programul de recrutare a asistentilor medicali pentru Marea Britanie este in continua desfasurare incepand din anul 2008, numarand pana in prezent peste 150 de asistenti medicali angajati.

Mai jos puteti gasi marturiile unora dintre persoanele recrutate prin firma noastra:

Orosz Csaba

„Sunt foarte bine aici si multumit de serviciile celor de la Fronterra pentru si-au tinut promisiunile si am ajuns in locul cel mai potrivit. M-am adaptat repede si am fost foarte incantat sa aflu ca sunt si alti colegi romani aici si ca altii noi urmeaza sa vina deoarece asistentii din Romania sunt foarte bine tratati aici. La serviciu totul este bine; m-am obisnuit cu ritmul de lucru repede dupa prima luna. Ceea ce m-a surprins este ca fiecare training este platit de catre angajator si ca daca esti ambitios, poti fi promovat destul de repede.

Vreau sa va multumesc inca o data pentru tot si recomand cu toata caldura aceasta companie tuturor celor care vor sa lucreze in Anglia.”

George Marius Bogdan

“Multumesc echipei Fronterra pentru tot sprijinul acordat. Locul de munca oferit este conform asteptarilor, iar conditiile de cazare si salariul de asemeni.”



Loredana Plantos

“Trebuie sa te adaptezi si sa inveti sa fii deschis pentru ca sistemul sanitar este diferit aici in Anglia. Sunt aici datorita agentiei "Fronterra", care este un partener serios. Un adevarat prieten care ma ajuta daca am intrebari sau probleme, fara a pretinde comision. Recomand "Fronterra" tuturor persoanelor cu experienta.”


Angajatorii nostri sunt in cautare de asistente medicale inregistrate in Nurses and Midwifery Council (NMC) care este echivalentul in Marea Britanie a OAMMR-ului din Romania.

In cazul in care nu detinei inregistrarea in NMC, firma noastra va ofera consultanta GRATUITA in vederea obtinerii ei.


Principalele dumneavoastra responsabilitati la locul de munca vor fi urmatoarele:

- administrarea tramatamentelor pe cale orala sau injectabila
- masurarea si monitorizarea functiilor vitale
- pansarea escarelor
- oferirea primului ajutor in situatii de urgenta
- comandarea medicamentelor
- oferirea de suport moral rezidentilor in vederea stabilirii unor relatii cat mai apropiate cu acestia


CERINTE

- Detinerea calificarii de ASISTENT MEDICAL GENERALIST (nu sunt acceptate diplomele care indica specializarea in pediatrie)
- Minim 2 ani experienta in spitale sau azile de batrani (ce poate dovedita cu carte de munca sau contract)
- Cunoasterea limbii engleza la nivel bun (vorbit si scris)
- Motivatie puternica de a lucra cu persoane in varsta
- Dorinta de lucra minim un an pe acest post


BENEFICII OFERITE

- Contract full-time pentru minim 37 de ore
- Salariu NET pe luna porneste de la 1400 lire. Acesta creste in functie de oferta angajatorului si de numarul de ore suplimentare pe care le puteti lucra
- Cazare oferita de angajator contra cost – aproximativ 300 lire/luna (utilitati incluse)
- Permis de munca
NU SE PERCEPE COMISION (nici inainte, nici dupa angajare)


DESCRIEREA FIRMEI

Fronterra Recruitment is a UK based international recruitment agency. We recruit and place quality candidates across countries spawning over 3 continents in a vast range of industries ranging from hospitality to construction and from healthcare to accountancy. We passionately strive to provide our clients with a first class recruitment service, and to serve our candidates with an honest, transparent and ultimately rewarding approach.

We do not under any circumstances charge candidates a recruitment fee.