Asistente medicale 15£/ora si infirmiere 7.02£/ora

Registered Healthcare Provider

09-02-2015 | EXPIRA LA 11-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

*** Asistente si infirmiere in UK, ***
Ai experienta ca asistenta medicala sau in domeniul ingrijirii adultilor? Ti-ar placea sa fii angajata ca si Infirmiera sau Asistenta Medicala Inregistrata (RGN) cu norma intreaga? Ti-ar placea sa lucrezi pentru una dintre cele mai bune companii de plasare de infirmiere si asistente medicale inregistrate in UK si sa castigi un salariu anual fantastic?

Avanta Care Ltd, compania numarul 1 din UK pentru plasare persoal, poate fi primul pas catre visurile si ambitiile tale.

Echipa noastra dedicata va comunica cu managerii care home-urilor aflati pe lista noastra nesfarsita de clienti si va face toata munca grea in locul tau. Noi ne vom asigura ca iti vom gasi locul de munca ideal pe care il cauti.

Avanta Care Ltd cauta candidati cu minim un an experienta, care lucreaza fie ca infirmieri fie ca asistenti medicali, cu un nivel de limba engleza nu mai mic de A2-B1 (intermediar). De asemenea cautam candidati cu pregatire in domeniul medical sau asistenta sociala cu o experienta de minim un an in domeniu si cu un nivel de limba engleza nu mai mic de B1.

Cateva beneficii pe care le poti avea cu Avanta:
• Salariu anual avantajos pentru infirmieri si asistente medicale inregistrate.
• Contract direct cu Avanta Care Ltd. Salarii platite direct de noi.
• Iti vom asigura obtinerea verificarii DBS (cazier in UK), uniforma si asigurare inclusa.
• Training asigurat pentru toti candidatii, in domeniul ingrijirii sociale a adultului
• Asigurarea cazarii si mesei pe tot parcursul trainingului
• Oportunitati de plasare in toata Marea Britanie
• Posibilitati de a lucra temporar sau permanent si oportunitati de a gasi noi repartizari
• Posibilitatea de a efectua ore suplimentare
• Repartizari garantate de o companie de incredere

Candidatii trebuie sa trimita un CV cu informatii aditionale despre experienta lor, cum ar fi de exemplu, ingrijirea persoanelor in varsta si/sau a persoanelor cu dizabilitati.


CERINTE

Cerinte obligatorii pentru fiecare candidat:
• Orice fel de experienta profesionala cu persoanele in varsta si/sau cu persoane cu dizabilitati (te rugam completeaza aceste informatii in sectiunea HISTORY OF EMPLOYMENT a modelului predefinit de CV care poate fi descarcat cick aici http://tinyurl.com/lkngozs )

• O descriere completa a intregii experiente profesionale (te rugam completeaza aceste informatii in campul HISTORY OF EMPLOYMENT din modelul de CV)
• Orice fel de experienta non-profesionala cu persoanele in varsta si/sau persoane cu dizabilitati (te rugam completeaza aceste informatii in sectiunea SKILLS din modelul de CV)
• Nivelul de limba engleza asa cum este notat in cadrul de Referinta European (CEF). Pentru a-ti determina personal nivelul de limba engleza, te rugam raporteaza-te la indicii de mai jos:
Limba materna-fluent
Alte limbi- A1(Incepator), А2(Incepator), В1(Conversational), В2(Conversational avansat), С1(Avansat), С2(Profesional)
• O fotografie tip pasaport inserata in CV, intr-unul din urmatoarele formate: jpg, png sau tif. Daca nu reusesti sa inserezi fisierul in CV, te rugam sa il transmiti separat.
*Daca un candidat nu are experienta profesionala in domeniul ingrijirii persoanelor in varsta/bolnave, acceptam orice fel de experienta non-profesionala pe care ar putea-o avea, daca au lucrat pentru cel putin un an. Exemple de abilitati care pot fi incluse in CV: asigurarea asistentei in ceea ce priveste ingrijirea personala cum ar fi hranirea, monitorizarea medicatiei, igiena personala, insotirea la plimbare, curatenie, spalatul hainelor, gatit etc. O descriere detaliata a experientei candidatului este obligatorie. De asemenea candidatul trebuie sa isi sustina experienta cu un document official (referinte, recomandari), semnate si stampilate de doctoral de famile sau de un cabinet individual de medicina generala.

Astept CV-urile d-voastra detaliate, in engleza si o poza recenta la adresa de email corina@avantacare.com Aplicatiile trimise fara poza atasata, nu vor fi luate in considerare.
Avanta Care va trata confidentialitatea informatiilor conform Data Protection Act 1998.
Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii la numarul de telefon 0044 113 827 23 47, interior 512 Corina Botoroga (romana/engleza).
Avanta Care will treat all information in accordance with the Data Protection Act 1998.
Email: corina@avantacare.com

Web: www. avantacare.com

Avanta Care Ltd
Tithe House
Town Street
Horsforth
Leeds
LS18 5LJ
West Yorkshire
United Kingdom