Asistente Medicale

Brit-Ro Consulting ltd

26-04-2014 | EXPIRA LA 28-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Salarizarea asistentelor medicale este foarte atractiva( intre 12lire pe ora si 15 lire pe ora; se lucreaza 40 de ore pe saptamana,optional ore suplimentare) si multe dintre asistentele medicale au multe optiuni putand sa lucreze in azile de batrani, clinici si spitale private sau in sistemul de sanatate national NHS.
Cazarea este asigurata de catre angajator contracost.
Ce face BRIT-RO CONSULTANCY PENTRU DUMNEAVOASTRA?
Ce presupune medierea?
- Evaluare candidati
- Construire plan de angajare in Marea Britanie
- Consiliere acreditare si inscriere pe registrul Nursing and Medical Council. Va putem oferi detalii generale pentru acreditare sau putem sa va reprezentam in demersurile acreditarii, realizand dosarul pentru dumeavoastra si aplicand in numele dumneavaostra prin imputernicire
- Consultanta nivel cunoastere limba engleza si experienta pentru angajare
- Refacere CV dupa modele britanice si scriere scrisoare de intentie atasata aplicatiei
- Consultanta pentru interviere si consiliere prezentare in fata angajatorilor. Va vom consilia in ceea ce priveste felul in care trebuie sa va prezentati, invatandu-va care sunt procedurile de angajare si ce conteaza cel mai mult pentru angajatori. Prin experienta pe care o avem va crestem sansele de a fi doriti de angajatori.
- Transmiterea catre angajatori a profilului dumneavoastra si punerea in legatura cu mai multi angajatori
- Organizarea interviurilor cu angajtorii prin skype
- Consultare relocare: primii pasi in Marea Britanie, inchirierea locuintei cu asistenta angajatorilor, legalizarea in Marea Britanie
- Verificarea si semnarea contractului de munca ales, traducerea contractului in limba romana pentru candidati
- Pleacarea in Marea Britanie- va vom oferi un ghid personalizat realizat de Brit-Ro Consultancy care va fi Abecedarul dumneavoastra la sosirea in Marea Britanie
- Va vom putea in continuare sustine pasii de inceput in Marea Britanie, biroul de consultanta de la Londra avand clienti cu care colaboreaza in continuare dupa 10 ani de Marea Britanie
- Brit-Ro Consultancy ofera servicii personalizate pentru candidatii sai, cand dumneavoastra veti decide ca ne-am incheiat misiunea vom socoti ca v-ati luat zborul si noi ne vom retrage! Din cand in cand va vom da un semn pentru a nota pe arborele nostru de candidati de succes situatia si starea dumneavoastra, daca ne veti permite. Putem insa dupa ce acumulati experienta sa va ghidam si sa va consiliem reprezentandu-va in demersurile pentru obtinerea unor job-uri mai bine platite in sistemul medical de stat- NHS, joburi la care aplicantii trebuie sa aibe obligatoriu experienta in Marea Britanie.

Biroul de consultanta pe care il detinem la Londra poate sa va reprezinte legal ca firma imputernicita in cadrul demersurilor pentru obtinerea PIN-ului prin semnarea de catre dumneavoastra la sediul nostru din Romania al declaratiei prin care ne imputerniciti sa va reprezentam. Astfel aplicand prin intermediul biroului nostru de consultanta din Londra putem sa grabim procedurile si sa minimalizam timpii de asteptare si grabind plecarea in Marea Britanie. Durata de asteptare pentru inregistrare si obtinerea PIN poate fi cuprinsa intre 2 luni-6 luni. Dosarele intermediate de biroul de consultanta Brit-Ro din Londra au fost solutionate in maxim 3 luni. Unul dintre avantajele pe care le aveti daca apelati la acest serviciu este ca nu acceptam dosare incomplete, iar consilierii care se vor ocupa de proceduri pentru dumneavoastra lucreaza si colaboreaza cu departamentele de stat si ministerele din Marea Britanie de peste 10 ani, avand astfel experienta vasta in procesarea rapida a formularelor precum si posibilitatea de a verifica statutul aplicatiei dumneavoastra si de a cere prin justificari procesarea dosarelor in regim de urgenta.


CERINTE

Studii de specialitate finalizate
Experienta minima în relatii cu publicul într-o clinica medicala
Abilitati de comunicare si organizare
Cunoasterea limbii germana sau engleza-nivel mediu,


BENEFICII OFERITE

Cine suntem?

Brit-Ro Consultancy este prima firma din Romania cu experti romani din Anglia in domeniul recrutarii, relocarii si consultantei. Firma a fost infiintata pentru a asista aplicanti din Romania cu servicii complete necesare unei relocari de succes.

Fondatorii Brit-Ro Consultancy au impreuna o experienta cumulata de 25 de ani in Anglia, de aceea nu exista nici o intrebare fara raspuns pentru noi in ceea ce priveste mutarea si gasirea unui loc de munca in Anglia.

Expertiza profesionala a membrilor Brit-Ro Consultancy in domenii precum recrutare, plasare de forta de munca in Anglia, imigrari, consultanta de afaceri, consultanta pentu cetateni romani aflati in Anglia, traduceri autorizate, consiliere profesionala ne ajuta sa oferim un produs unic pe piata.

Venim in intampinarea aplicantilor interesati de serviciile pe care le putem oferi cu profesionalism, seriozitate , interes real fata de ceea ce se intampla cu dumneavoastra dupa ce ajungeti in Anglia deoarece avem un istoric in logevitatea relatiilor contractuale cu clientii pe care ii reprezentam in Anglia.

De ce am infiintat firma Brit-Ro Consultancy in anul 2014?

Existenta pana la data de 1 ianuarie 2014 a restrictiilor pe piata muncii in Anglia ne-au facut sa nu incepem acest proiect inainte de aceasta data deoarece pentru legalizarea romanilor in Anglia existau probleme iar variantele folosite de multe dintre firmele de recrutare pentru plasarea romanilor in Anglia la locuri de munca nu erau de multe corecte din punct de vedere juridic, neprotejand drepturile aplicantilor datorita dificultatilor pe care romanii le intampinau pentru obtinerea unui statut legal.

Am consiliat din anul 2005 pana in prezent mii de clienti romani aflati in Anglia si i-am asistat in legalizarea statutului si in acumularea drepturilor ca cetateni europeni.

Am ales astfel sa asteptam momentul ridicarii restrictiilor pentru cetatenii pentru lansarea acestui proiect pentru a ne asigura ca putem oferi conditii optime, nediscriminatorii si care protejeaza drepturilor romanilor ca angajati in Anglia.

Contractele de munca pe care le vom media intre aplicanti si angajatori indeplinesc toate criteriile impuse de legislatia britanica pentru protectia muncitorilor.

SCOP

Scopul nostru este sa asiguram un inceput de succes aplicantilor care beneficiaza de serviciile noastre si sa pastram, prin calitatea aplicantilor plasati o relatie de durata cu angajatorii din Anglia care sunt clientii nostri.

Nu ne ocupam doar de obtinerea pentru aplicanti al unui loc de munca, ci oferim servicii mult mai vaste care acopera intregul process al mutarii in Anglia si al consilierii aplicantilor dupa ce acestia se stabilesc in Anglia.

PROMISIUNEA noastra pentru aplicanti:

- asigurarea celui mai sigur nou inceput intr-o tara straina

- o relocare rapida si eficienta

- consiliere asupra drepturilor si obligatiilor pe care le ai ca si angajat european in Anglia

- introducere in universul britanic prin pregatire inainte de plecare

- sinceritate in ceea ce priveste optiunile conform calificarilor si experientei aplicantilor.

Nu te vom plasa in Anglia la un loc de munca care nu ti se potriveste si vom fi sinceri atunci cand iti vom explica care sunt criteriile noastre de selectie

www.brit-ro.ro


DESCRIEREA FIRMEI

In anul 2005 acesta a pus bazele unui birou de consultanta la Londra dedicat romanilor care s-a bucurat de un real succes, fiind primul birou de consultanta din Londra care a deservit romanii din UK dupa 1 ianuarie 2007. Incepand cu data de 1 ianuarie 2014 intreaga legislatie care ii priveste pe romanii din UK se va schimba, afectand atat romanii care se afla deja in UK dar si romanii care doresc sa migreze spre UK. Avem experienta in domeniul consultantei pentru comunitatile etnice est europene din UK de peste 9 ani, consultantul director al firmei noastre colaborand cu firme de avocatura si contabilitate inca din anul 2002.

Un nou domeniu de activitate in care ne vom lansa serviciile va fi plasarea de forta de munca in UK dar si consilierea oferita candidatilor in vederea obtinerii unui loc de munca calificat, specializat. Vom lucra de asemenea cu firme de avocatura care pot prelua cazuri ale romanilor exploatati la locul de munca, si vom putea asista romani profesionisti sa migreze spre UK si sa obtina imediat un loc de munca. vasta experienta ne va asista in facilitarea unor servicii ireprosabile facand relocarea celor care vor veni in UK usoara.
www.britro.co.uk