Aplica acum ca BONA pentru o familie din UK si vei castiga 800 Lire/luna!

BANCA DE JOBURI

19-12-2014 | EXPIRA LA 19-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"

Vrei sa lucrezi in Anglia? Banca de Joburi iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Selectam URGENT o Bona pentru a avea grija de 1 copil in varsta de 3 ani. Salariul este de 200 Lire sterline/saptamana.

Grabeste-te sa te inscrii la aceasta oferta!

Responsabilitati:
- ingrijirea si supravegherea copilului,
- intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca al acestuia.

In baza unui acord comun, Bona poate acorda ajutor in cadrul gospodariei, constand intr-un menaj usor, ajutor la pregatirea meselor etc.

Program de lucru: 20 ore/saptamana

Avantaje:
- Se castiga o remuneratie de 200 lire sterline/saptamana (remuneratia se plateste saptamanal);
- O experienta extraordinara care oferă şansa candidatilor de a se familiariza cu specificul cultural al Marii Britanii şi al zonei în care vor locui;
- Plecare rapida;
- Sprijin din partea companiei pentru efectuarea dosarului de acceptare, precum si suport in organizarea plecarii.

IMPORTANT: Cazarea si masa NU sunt oferite de familia gazda.


CERINTE

Se cere:
- cunoasterea limbii engleze la nivel bun/foarte bun;
- cazier curat;
- experienta in ingrijirea copiilor constituie avantaj la selectie;

O persoana iubitoare, afectuoasa, calma si cu simt mare de raspundere, cu abilitati bune de comunicare este profilul cautat de familie.


BENEFICII OFERITE

Costurile suportate de candidat:

Tariful de evaluare a eligibilitatii: 20 Lire Sterline, la data semnarii contractului de mediere, in momentul inscrierii in program.

Tariful de mediere: 500 Lire Sterline, nu se achita inainte, ci dupa primul castig, in 2 rate lunare egale de cate 250 Lire Sterline), insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos:
- 300 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 40%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului cu familia gazda din Marea Britanie, inainte de plecarea din tara.
sau
- 200 Lire Sterline (beneficiind astfel de o reducere de 60%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

Candidatul mai trebuie sa achite: biletul de avion.

***

Aplica la aceasta oferta iar unul dintre consultantii nostri te va contacta pentru a iti oferi toate detaliile referitoare la programul de munca si la pasii ce trebuie parcursi pentru plasarea ta in Anglia.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .