AGENTI VANZARI in GERMANIA/ANGLIA. CASTIGURI de la 1200 Euro !!! CAZARE ASIGURATA. PLECARI F. RAPIDE !!!

BANCA DE JOBURI

19-09-2014 | EXPIRA LA 19-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia BANCA DE JOBURI selecteaza minim 30 de persoane (inclusiv cupluri) pentru postul de AGENT VANZARI in cadrul celor mai de prestigiu SHOPPING CENTRES din Anglia si Germania.

CASTIG MINIM GARANTAT in perioada August – Decembrie 2014 (Agentul beneficiaza de un castig minim garantat si comision din vanzari, daca acest comision depaseste suma lunara garantata):

August - Octombrie 2014 - 900 lire/Luna
Noiembrie 2014 - 1250 Lire/luna
Decembrie 2014 - 1400 Lire/luna

* Este singura companie din domeniu care garanteaza agentilor de vanzari un castig minim garantat in primele 6 luni, in timp ce majoritatea altor companii de vanzari din ANGLIA acorda doar comision din castig si niciun castig minim garantat.

Alte avantaje:
- Sprijin in gasirea unei cazari ieftine
- Preluare de la aeroport;
- Training platit;
- Petreceri si concursuri lansate in cadrul firmei;
- Diverse bonusuri de stimulare cum ar fi: agentii care vand in ziua x in valoare de y lire primesc o saptamana de chirie gratuita.


CERINTE

Cerinte:
- fete/baieti/cupluri pana in 28 de ani;
- nu se cere experienta;
- nu se cere calificare;
- se cer cunostiinte bune de limba engleza (abilitate de comunicare);
- personalitate prietenoasa si devotament in munca;
- dorinta de castig foarte mare, incredere in fortele proprii, dorinta de a-si insusi tehnicile de vanzare propuse de companie.


BENEFICII OFERITE

Aplica la aceasta oferta de munca, iar unul dintre consultantii nostri te va contacta pentru a iti oferi toate detaliile cu privire la locul de munca de mai sus.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .