mecanic

SC MUNAX SRL

10-11-2011 | EXPIRA LA 10-12-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

cunostinte temeinice de mecanica
permis de conducere cat. B
min.3 ani experienta in domeniu
disponibilitate la deplasari
cunostinte operare PC
permis de conducere cat. B


CERINTE

cunostinte temeinice de mecanica
permis de conducere cat. B
min.3 ani experienta in domeniu
disponibilitate la deplasari
cunostinte operare PC
permis de conducere cat. B


DESCRIEREA FIRMEI

Compania MUNAX este prezenta in Romania din 2003 din dorinta de a facilita accesul producatorilor agricoli la tehnica de ultima generatie.

Scopul oricarui producator agricol este de a valorifica potentialul terenului intr-o maniera care sa determine cresterea rentabilitatii economice, lucru greu de realizat fara o tehnologie performanta, care sa permita efectuarea unor lucrari de calitate si in perioada optima.
Noi intelegem aceasta nevoie si venim in sprijinul partenerilor cu o oferta vasta de utilaje agricole noi si second hand, la preturi avantajoase si de calitate, pentru care punem la dispozitie si mijloace logistice adecvate sau detaliile tehnice necesare.

Munax isi propune sa dezvolte relatii de durata cu partenerii sai, motiv pentru care asigura aprovizonarea acestora cu piese de schimb si curele, filtre, arbori cardanici, rulmenti, lanturi cu role, furtunuri hidraulice, lubrifianti, anvelope, echipamente de service, precum si asistenta service la cele mai inalte standarde.
In plus, va oferim posibilitatea reconditionarii diferitelor piese de motor (arbori cotiti, pompe de injectie, etc.).

Si pentru ca nevoia de informare este cel putin la fel de importanta, noi va tinem la curent cu evenimente si noutati legislative de profil.

Calitatea serviciilor oferite, promptitudinea de care am dat mereu dovada, dar si adaptabilitatea la cerintele specifice ale fiecarui client, ne-au ajutat sa castigam increderea partenerilor din intreaga tara.

In prezent va stau la dispozitie puncte de lucru in: Bihor, Mures, Dolj, Vaslui, Satu Mare, Teleorman