RECRUTAM (ASISTENTI- BROKER DE ASIGURARE)

CONSULT ASISTENT IN BROKERAJ

21-05-2015 | EXPIRA LA 23-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

ASISTENTI- BROKER DE ASIGURARE


CERINTE

Avem nevoie in permanenta de oameni motivati, activi, dinamici si loiali, capabili sa faca performanta in acest domeniu.

Oferim sanse egale tuturor candidatilor, oportunitati de dezvoltare si promovare precum si recompense in stransa legatura cu contributia lor la valoarea companiei.

Promovam competitia, dezvoltam abilitatile, investim in performanta, creem valori si recompensam succesul.

Daca crezi ca aceasta oportunitate se incadreaza in cerintele tale te invitam sa ne trimiti o scrisoare de intentie si CV-ul tau pe adresa office@transilvania-sud.ro

Daca esti o persoana dinamica, cu experienta in asigurari si doresti sa controlezi propria ta afacere beneficiind in acelasi timp de contractele si contactele noastre cu asiguratorii, experienta si know-how, suport tehnic si logistic, precum si de oportunitatea de a fi partenerul unei companii in continua expansiune esti invitat sa analizezi avantajele oferite de CONSULT ASIG si sa ne contactezi pe adresa office@transilvania-sud.ro oferindu-ne si o scurta prezentare a activitatii tale pana in prezent


BENEFICII OFERITE

- castiguri intre 60%-90% din comisioanele realizate;
- bonusuri lunare in functie de realizari;
- asistenta gratuita la daune;
- posibilitatea de a dezvolta o retea proprie de vanzare.


DESCRIEREA FIRMEI

CONSULT ASIG este o companie de profil din judetul Alba care ofera servicii complete in domeniul asigurarilor de viata si non-viata, precum si asistenta la daune.

Personalul companiei cu experienta de peste 19 ani in asigurari si daune va ofera solutii competente in vederea elaborarii unui program de asigurari care sa permita o protectie reala a asiguratilor la un cost convenabil.

Servicii CONSULT ASIG

Brokeraj in asigurari

Consultanta si evaluare risc

Management si asistenta daune

Rolul brokerului este acela de a oferi consultanta de specialitate clientului fara costuri suplimentare, de a-i oferi cele mai bune solutii de asigurare, scutindu-i timpul care i-ar fi necesar sa ceara oferte si sa negocieze cu mai multe companii de asigurari.

In aceasta perioada de criza financiara rolul brokerului este acela de a reduce costurile de asigurare pentru clienti si in acelasi timp de a eficientiza derularea daunelor.