Frezor CNC in Sibiu si Sebes

MANPOWER

25-07-2014 | EXPIRA LA 24-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Manpower prin Agentia KA Sibiu recruteaza pentru clientii sai din Sibiu si Sebes frezori CNC cu experienta care sa desfasoare urmatoarele activitati:

- executarea diverselor piese prin lucrari de frezare;
- utilizarea frezelor si a strungurilor CNC in 2 si 3 axe: Mazak, Muratec, Kitamura cu comenzi Siemens si Fanuk;
- studierea planurilor, a schitelor si a comenzilor primite;
- masurarea pieselor;
- verificarea respectarii normelor de calitate a produselor realizate si remedierea neconformitatilor aparute.


CERINTE

- studii tehnice;
- experienta de minim 3 ani de zile pe o pozitie similara (frezor);
- cunostinte de: desen tehnic, aparate de masura si control;
- experienta in utilizarea strungurilor si a frezelor CNC in 2 si 3 axe: Mazak, Muratec, Kitamura cu comenzi Siemens si Fanuk;
- autonomie in lucru;
- seriozitate.


BENEFICII OFERITE

- salariu motivant;
- tichete de masa;
- transportul asigurat;
- sporuri.


DESCRIEREA FIRMEI

ManpowerGroup este recunoscut la nivel mondial ca fiind lider in servicii inovatoare cu forta de munca. Expertiza noastra si experienta pe diverse domenii de activitate ne permit sa previzionam pulsul schimbarilor de pe piata muncii si sa actionam la timp in beneficiul partenerilor nostri.
Suntem proactivi oferind candidatilor si clientilor nostri servicii competitive, ajutandu-i sa castige in Lumea muncii Contemporane.
ManpowerGroup este prezent in Romania din 2003, avand deschise pana in prezent 12 agentii in 9 orase (Bucuresti, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Ploiesti, Craiova, Pitesti si Sibiu).
Compania este specializata in: plasare de forta de munca permanenta si pe baza de contract, munca temporara, payroll, gestiune si administrare de contracte, externalizare, evaluare si selectie, formare, consiliere de cariera, precum si servicii de consultanta pe probleme organizationale.
ManpowerGroup Romania este lider in furnizarea de solutii inovatoare cu forta de munca, creand si oferind solutii de mare impact ce permit clientilor sai sa isi sporeasca competitivitatea pe piata si sa isi atinga obiectivele de business. Resursele detinute, clientii internationali si reputatia dobandita, atrag candidati talentati, cu un nivel de educatie ridicat si profesionisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza.