Fierar Betonisti si Dulgheri Domiciliul in Alba-Iulia

Nello Construct

03-02-2014 | EXPIRA LA 05-02-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dulgherul este un meseriaș care lucrează în construcții și care execută lemnăria unei case, a unei clădiri sau diverse alte construcții și elemente de construcție din lemn.
În principal, dulgherul execută două mari categorii de lucrări:[1]
transformă materialul lemnos brut, fie manual, fie cu mijloace mecanizate, în produse semifabricate necesare realizării elementelor de construcții cum ar fi: popi, moaze, căpriori, arbaletrieri, șipci, solzi, astereală etc.
realizează structuri de rezistență din lemn, execută elemente necesare structurii, execută îmbinări conform planurilor de execuție, asamblează structurile de rezistență și, în funcție de situațiile concrete, demontează structurile provizorii din lemn după finalizarea structurii de rezistență pentru care au fost prevăzute.


CERINTE

-seriozitate
-experienta


DESCRIEREA FIRMEI

Despre Noi
Serviciile de constructii ale firmei Nello Construct includ constructii civile si industriale, finisaje interioare si exterioare, constructii metalice si hale, precum si lucrari de terasamente.

Colaborarea cu firma noastra va garanteaza un proiect deosebit, utilizand tehnici de constructie cu materiale moderne, de inalta calitate si tehnologii avansate.