Biolog

Centrul Medical Terra Aster

15-03-2012 | EXPIRA LA 17-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Biologul in cadrul laboratorului nostru de analize medicale se ocupa in principal cu analizarea probelor biochimice imunologice si hematologice, insamantarea si/sau analizarea probelor de bacteriologie, asigurarea condiţiilor necesare analizării probei, utilizarea aparaturii de laborator, efectuarea controalelor interne si gestionarea substanţelor/materialelor de laborator. Viitorul angajat va avea oportunitatea sa isi desfasoare activitatea intr-un cadru de munca organizat, cu o echipa tanara care se bazeaza pe respect, colaborare si performanta.


CERINTE

Candidatul/candidata pentru postul de biolog in cadrul companiei noastre va avea cunostinte in domeniul biochimiei si analizelor medicale de laborator si pregatire profesionala de nivel superior, respectiv studii superioare in biologie.
De asemenea, persoana va fi constiincioasa, flexibila, deschisa spre invatare, cu abilitati bune de comunicare si de munca atat autonoma, cat si in echipa. Pentru desfasurarea activitatii sunt necesare cunostintele si deprinderile de operare pe calculator.


BENEFICII OFERITE

Bonuri de masa; decontare transport.


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul Medical Terra Aster este o companie cu o vechime de 14 ani pe piata medicala, care ofera:
- servicii de laborator de un intalt profesionalism, efectuand peste 300 de investigatii de laborator in specialitatile biochimie, imunologie, microbiologie, hematologie;
- consultatii medicale in diverse specialitati, precum: interne, endocrinologie, cardiologie, ORL, medicina muncii, etc.
Dotarea tehnica este completa pentru fiecare specialitate, iar societatea este certificata ISO 9001:2002 din anul 2005 si acreditata RENAR pe sandardul 15189 din 2007.
Deviza centrului nostru este calitatea, eficienta si satisfactia clientilor si colaboratorilor prin serviciile medicale oferite.