TEHNICIAN BOWLING

sc IAFLORA 2000 SRL

06-05-2015 | EXPIRA LA 08-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Supravegherea bunei desfasurari a activitati si a functionarii echipamentului pistelor de bowling, oferirea de informatii si echipamnet specific pentru clienti, instructie pentru clienti care nu au mai jucat bowling.


CERINTE

Canditatul trebuie sa fie absolvent al unui liceu tehnic , abilitati bune de comunicare si sa cunoasca limba engleza la nivel mediu.


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea noastra a contractat fonduri europene prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa Prioritara 4 "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local" Domeniul major de interventie 4.3 "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor" pentru proiectul "Modernizare , echipare si dotare centru de activitati sportive , recreative din str. V.Alecsandri, nr.6, Municipiul Adjud, jud. Vrancea".
Prin acest proiect se realizeaza modernizarea si echiparea corespunzatoare a unui centru de divertisment cu activitati sportive si recreative prin montarea si amenajarea a doua piste de bowling, a unor mse de biliard tenis de masa si a unor jocuri mecanice specifice pentru copii si adulti.