SC Spicul SA

Angajati:
100-249
Domeniul:
Alimentatie / Comert
Localitate:
Ilfov
Adresa:
Str. Rudeni, nr.94
Adresa web:
www.spicul.ro
Istoria Spicul incepe in urma cu 160 de ani, cand morile de apa pentru procesarea graului, de pe malul Dambovitei, au fost prima data atestate documentar. Inca din primii ani de existenta Spicul s-a remarcat prin calitatea produselor sale, fapt recunoscut prin includerea sa in lista furnizorilor Casei Regale. De-a lungul timpului, Spicul trece prin numeroase transformari in urma carora isi diversifica puternic gama sortimentala.
In noul mileniu in care cuvintele de ordine sunt sanatate, calitate, eficienta, actionarii SC Spicul SA, au luat decizia strategica de a investi intr-un nou si modern complex de productie, astfel incat acesta sa poata furniza tuturor clientilor sai o gama variata de produse, de la alimentele de baza, la cele mai sofisticate produse de panificatie.
Noua investitie de peste 30 milione de Euro, este este una dintre cele mai mari investitii din sectorul de morarit si panificatie si s-a concretizat intr-o constructie pe un teren situat in nordul Bucurestiului si in achizitionarea de linii noi de fabricatie de ultima generatie: japoneza, olandeza si austriece.
Daca va doriti sa lucrati intr-un mediu modern si colegial unde munca este apreciata la valoarea reala si unde puteti gasi perspective reale de evolutie va asteptam sa va alaturati echipei noastre

Locuri de munca SC Spicul SA

SC Spicul SA nu are locuri de munca active. Ultimele joburi postate:


BUCURESTI, Buftea, Ilfov, Otopeni Vanzari, Distributie, Aprovizionare / Achizitii

BUCURESTI, Buftea, Ilfov, Otopeni Alimentatie / Comert, Productie